Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Вести
22 юни
2018
 
 

Milestone Systems увеличава инвестициите в шест области

Компанията насочва инвестиции към звеното си в София.

2830 прочитания

Нова инвестиция ще позволи на Milestone Systems да увеличи капацитета си за иновации с 45% до края на 2019 г., обявиха от компанията. Тя ще обхване шест ключови технологични области и ще е разпределена в няколко локации – София, Копенхаген и Барселона.

От доставчика на софтуер за управление на видео целят да ускорят развитието си е области като “deep driver integration”, „advanced rendering”, IoT и източници на метаданни, онлайн услуги, усъвършенствано управление на данни, както и на пакета от инструменти за разработка на софтуер (SDK) върху платформата на Milestone Systems. Според компанията това ще затвърди нейните позиции в предоставянето на възможности за обработка на видео и данни от партньори, използващи невронни мрежи, технологии за дълбоко учене и изкуствен интелект.

Ларс Тингаард

„Пазарните тенденции бързо се променят към обединяване на устройства, изкуствен интелект и усъвършенстван анализ на изображенията с добавяне на информационни обекти. Вярваме, че с увеличаване на капацитета ни за разработка и развитие в тези иновационни области, Milestone Systems ще предостави на партньорите ни нови възможности за пазарен растеж," сподели Ларс Тингаард, президент и изпълнителен директор на датската компания.

От там цитират Световния икономически форум, според който повече от един трилион сензори ще бъдат свързани към Интернет до 2022 г. Заедно с развитието на тези пазарни тенденции, търсенето на интелигентни решения и технологии за машинно обучение нараства. Oчакванията на мениджърите на компании са технологиите за Интернет на нещата (IoT) и изкуствен интелект да доведат до най-голяма промяна – 73% от тях заявяват, че инвестират в IoT, а 54% в изкуствен интелект (според проучването PwC Global Digital IQ Survey). Като част от дългосрочната си инвестиция в иновации, Milestone Systems ще партнира с водещи технологични компании за разработване на Imaging of Things софтуерни платформи, които да свързват, обединяват и гарантират сигурността на екосистемата от IoT устройства и платформи.

„Целта на Milestone Systems е да бъде част от всяка видео инсталация в света. За да постигнем това, трябва да сме в състояние да предложим най-иновативната платформа за видеотехнологии, която да позволи на нашите партньори да се справят с широкия спектър предизвикателства пред крайните ни клиенти. Искаме да разширим приложението на решенията ни отвъд областта на сигурността, в сфери като интелигентни сгради и умни градове, където нашите видеотехнологии могат да играят жизненоважна роля“, изтъква Бьорн Ску Ейлертсен, ръководител Развойна дейност в Milestone Systems.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас