Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Образование
22 юни
2018
 
 

СофтУни отваря приема за първата цялостна програма по дигитален маркетинг у нас

Програмата започва с уводния, безплатен курс "Marketing Fundamentals", за който курсистите могат да кандидатстват до 11-ти септември

2579 прочитания

За трета поредна година стартира академията на SoftUni Digital, в която могат да вземат участие всички желаещи. Програмата започва с уводния, безплатен курс "Marketing Fundamentals", за който курсистите могат да кандидатстват до 11-ти септември, като одобрените кандидати ще имат възможност да направят първите си стъпки в дигиталния маркетинг на 18-ти септември. Най-добрите курсисти ще получат стипендия за безплатно обучение в цялостната програма на SoftUni Digital.

В първите две издания на SoftUni Digital над 1000 души успяха да преминат всички маркетинг предизвикателства и да усвоят умения, които да им помогнат в техния кариерен старт и професионално развитие.

Прочетете още: 15 000 български предприемачи ще обучи до края на 2018 г. Дигиталният гараж на Google

В програмата може да се запише всеки, който има желание и мотивация да се реализира в сферата на дигиталния маркетинг, и успешно премине входния безплатен курс „Marketing Fundamentals“. Програмата е подходяща както за начинаещи, така и за средно напреднали експерти. Обучението преминава през 9 специално селектирани курса, обхващащи всички аспекти от дигиталния маркетинг: Marketing Fundamentals, Content Marketing, E-mail Marketing, Facebook Marketing, Google AdWords, Marketing Analytics, Digital Creative Workshop, Search Engine Optimisation (SEO) и E-commercе. Всички те ще бъдат проведени от водещите специалисти практици в сферата на дигиталния маркетинг - Георги Малчев, Василена Вълчанова, Геннадий Воробьов, Мартин Войнов, Бисер Вълов, Жюстин Томс, Ангел Искрев, Симеон Емануилов и Димитър Савов.

Всеки от участниците, който завърши даден курс с успех над много добър 5.00 ще има възможност да получи сертификат от SoftUni Digital и Google. Цялостната програма по дигитален маркетинг на SoftUni Digital е официално призната и подкрепена от Kingsland University, САЩ.

Всички, които проявяват интерес, могат да изпратят кандидатурите си за цялостната програма на SoftUni Digital на: https://digital.softuni.bg/application до 11-ти септември.

Повече за програмата можете да научите на сайта на SoftUni Digital.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас