Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | ИТ кариера
20 юни
2018
 
 

А1 набира над 40 младежи за 6-месечен стаж

„Експедиция А1” ще даде възможност на младежи да развият своите професионални умения в реална бизнес среда.

2872 прочитания

Телекомът А1 (бившият Мтел) стартира своята ежегодна стажантска програма. Тя се провежда за 14-та поредна година и в нея участват над 40 младежи от различни направления, като „ИТ”, „Телекомуникации”, „Човешки ресурси”, „Маркетинг”, „Финанси”, „Право”, „Администрация и обслужване на клиенти” и „Корпоративни комуникации”. Стажът продължава 6 месеца и предоставя възможност за придобиване на практически опит в реална бизнес среда.

От компанията подчертават, че за всеки стажант е осигурен личен ментор-наставник, който ще му помага в процеса по въвеждане като му окаже пълно съдействие и подкрепа. По време на стажа участниците ще имат възможност да се включват и в различни инициативи, обучения и събития, подготвени специално за тях. Успешно завършилите програмата ще придобият ценен опит, който ще им послужи за професионална реализация в A1 или пред други работодатели.

Част от участниците в Експедиция А1

Стажантската програма стартира през 2005 г. и ежегодно предоставя възможност на активни и амбициозни млади хора да наградят и разширят своите знания и умения в реална бизнес среда. В „Експедиция А1” са участвали повече от 1000 стажанти, от които над 300 са назначени на постоянен договор след приключване на стажа си. 

В А1 у нас работят 3800 служители, като компанията постоянно инвестира усилия и средства в развитието и комфорта им. От там допълват още, че последните години телекомът е инвестирал близо 5 млн. лв. в обучение на служители и над 3 млн. в подготовката на 1600 стажанти. За комфорта на всички служители са осигурени допълнително здравно осигуряване, медицински кабинет, психолог, спортно-възстановителен център – фитнес и масажно студио, детска градина, служебен автобус, паркинг, служебни мобилни телефони и отстъпки, ежегодни профилактични медицински прегледи и други.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас