Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Вести
11 юни
2018
 
 

Progress мести софийския си развоен център в нова сграда

3403 прочитания

Нова сграда ще приюти служители на америкаския софтуерен разработчик Progress в София. Това е най-големият офис на компанията в глобален мащаб, с близо 500 служители, и ключов иновационен център. 

Разположена на ъгъла на бул. „Цариградско шосе“ и бул. „Йерусалим“, новата 7-етажна сграда предлага от почти 11 500 кв.м. площ. Тема на интериорния дизайн е българската природа. 

Progress мести софийския си развоен център в нова сграда

Прочетете още: Банка ДСК с награда за уебсайта си в конкурса Progress Sitefinity за 2017 г.

Новият офис включва общо 36 мултифункционални зали за срещи с различен капацитет – от двама до 200 души. Проектирани със стени и мебели, които могат лесно да се местят, те дават възможност на служителите да провеждат срещите си по начина, по който искат, и да бъдат максимално продуктивни. Във всички зали е внедрена иновативна технологична платформа от ново поколение за съвместна работа и комуникации. 

В допълнение към залите за срещи, на всеки етаж в новата сграда има разположени по няколко малки кътчета, състоящи се от шумоизолираща мека мебел в ярки цветове. Те предоставят уютно и удобно пространство за непланирани срещи и разговори, в които обикновено се раждат иновативните идеи.

Сградата предлага и по-голям детски център за децата на служителите, както и отделен етаж за забавление и почивка. Разположен на площ от 550 кв. м., новият детски център на Progress е с двойно по-голям капацитет. Наподобяващ детска градина и създаден специално за децата на служителите, той осигурява ежедневна грижа и занимания за тях. Центърът включва специализирани пространства за развитие на когнитивни и креативни умения и логическо мислене. Целият седми на сградата пък представлява зона за забавление и почивка. Там е разположена видео стая, организирана като реално кино, за гледане на конференции на живо и образователни видеа. 

Всички служители на Progress в София могат да се възползват и от напълно оборудван денонощен фитнес център, работещ и през почивните дни. Той е разположен на площ от приблизително 900 кв. м.

ЕТИКЕТИ:
Progressофис
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Какви нови и интересни неща може да ни разкаже Пламен Боев от Елит Софтуер

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас