Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Вести
08 юни
2018
 
 

Fadata мести софийския си екип в нова сграда

Компанията планира разрастване на развойното си звено в България.

2942 прочитания

Fadata Group обяви, че мести служителите си в София в изцяло нова бизнес сграда. От там коментират, че промяната е резултат от желанието и стремежа на компанията да предостави по-добри условия за създаване на следващо поколение иновации. Също така се планира и допълнително разрастване на софийския развоен екип.

С обща площ от 2200 кв.м., новият дом на Fadata се намира в една от развиващите се бизнес локации, разположена между бул. Никола Вапцаров и бул. Черни връх. Фирмата е заела трите последни етажа в бизнес сграда M Plaza, където ще се разположат близо 180-те ѝ служители.

Fadata мести софийския си екип в нова сграда

Прочетете още: Financial Times създава технологичен екип в София

„Това беше отдавна планирана стъпка в развитието на компанията в България. Офисът ни тук е нашата основна инженерна база, а също така тук е фокусирано голяма част от клиентското ни обслужване и поддръжка – сподели Джон Макдоналд, изпълнителен директор на Fadata. – Тук е сърцето на компанията. Очакваме да запазим темповете на растеж и да увеличим още повече екипа в София. Нашата цел е в следващите години Fadata да стане един от водещите играчи на този пазар.“

Дизайнът на офис средата, решен предимно в цветовете синьо, жълто, черно и сиво, съответства на корпоративната култура на компанията. От там обясняват, че интериорът на новия офис следва всички модерни тенденции и притежава всички удобства за приятна работна атмосфера.

В допълнение към работните площи, офисът разполага с 10 зали за срещи, 7 места за провеждане на телефонни разговори, пространства за отдих, две големи и няколко по-малки кухни. Сградата е приспособена за хора в неравностойно положение.

Служителите на компанията ще имат възможността да използват услугите на спортен център, разположен на първия етаж в сградата.

ЕТИКЕТИ:
Fadataофис
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Какви нови и интересни неща може да ни разкаже Пламен Боев от Елит Софтуер

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас