“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | »“ кариера
31 май
2018
 
 

67 фирми ще участват в  ариерни€ форум на ‘ћ»

3117 прочитани€

–екорден брой »“ фирми – общо 67, ще се включат тази година в традиционни€ ‘орум за кариерно развитие на ‘акултета по математика и информатика (‘ћ») към —” „—в.  л. ќхридски“. ‘орумът, който ще се проведе следващата седмица на 5 и 6 юни в двора на ‘ћ» под мотото „«нам и искам да го докажа”, се организира от  ариерни€т център на ‘ћ», а главни€т спонсор на събитието е развойни€т център на SAP у нас - —јѕ Ћабс Ѕългари€.

„Ќезависими какви планове има, всеки студент може да посети  ариерни€ форум, за да се запознае на живо с водещите в бранша работодатели, които търс€т млади специалисти. ќсвен работа, те могат да намер€т и подход€що м€сто за стаж, както и да „свер€т часовника си“ с изисквани€та на най-добрите работодатели на » “ специалисти“, об€сн€ват организаторите. ѕосещението на 67-те щанда и срещите с работодателите и HR екипите им в една неформална обстановка е своеобразна „тренировка“ за бъдещи тестове и интервюта за работа.

ѕрочетете още: 9-и€т  ариерен форум на ‘ћ» се провежда на 5 и 6 юни

ќсвен SAP Labs, на форума ще бъдат представени и други развойни центрове на големи западни компании, включително на HPE, VMware Bulgaria, Visteon, Exparian, Progress, Softare AG Development Center, UBER, GfK Bulgaria. —вои щандове ще имат и известни българки »“ компании като Accedia, јдастра, Astea Solutions, Bulpros, CNSys, Dais Software, Dynamo Software, ePay, »нтерконсулт Ѕългари€, MM Solutions, MusalaSoft, Mobile Systems, Ќемечек, Paraflow Communications, ѕрограмиста, ScaleFocus, , наред с фирми, работещите предимно за външни пазари като CoBuilder International, Endava, Aviaso, Bulwork и редица други, показва списъкът с участващите компании.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
‘ирмите представ€т
Ѕезпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Ѕезпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

»зключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден

“ехнически€т директор на компани€та е уверен, че публичните услуги н€ма да замен€т собствените сървъри.

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас