“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | »“ кариера
31 май
2018
 
 

67 фирми ще участват в  ариерни€ форум на ‘ћ»

2634 прочитани€

–екорден брой »“ фирми – общо 67, ще се включат тази година в традиционни€ ‘орум за кариерно развитие на ‘акултета по математика и информатика (‘ћ») към —” „—в.  л. ќхридски“. ‘орумът, който ще се проведе следващата седмица на 5 и 6 юни в двора на ‘ћ» под мотото „«нам и искам да го докажа”, се организира от  ариерни€т център на ‘ћ», а главни€т спонсор на събитието е развойни€т център на SAP у нас - —јѕ Ћабс Ѕългари€.

„Ќезависими какви планове има, всеки студент може да посети  ариерни€ форум, за да се запознае на живо с водещите в бранша работодатели, които търс€т млади специалисти. ќсвен работа, те могат да намер€т и подход€що м€сто за стаж, както и да „свер€т часовника си“ с изисквани€та на най-добрите работодатели на » “ специалисти“, об€сн€ват организаторите. ѕосещението на 67-те щанда и срещите с работодателите и HR екипите им в една неформална обстановка е своеобразна „тренировка“ за бъдещи тестове и интервюта за работа.

ѕрочетете още: 9-и€т  ариерен форум на ‘ћ» се провежда на 5 и 6 юни

ќсвен SAP Labs, на форума ще бъдат представени и други развойни центрове на големи западни компании, включително на HPE, VMware Bulgaria, Visteon, Exparian, Progress, Softare AG Development Center, UBER, GfK Bulgaria. —вои щандове ще имат и известни българки »“ компании като Accedia, јдастра, Astea Solutions, Bulpros, CNSys, Dais Software, Dynamo Software, ePay, »нтерконсулт Ѕългари€, MM Solutions, MusalaSoft, Mobile Systems, Ќемечек, Paraflow Communications, ѕрограмиста, ScaleFocus, , наред с фирми, работещите предимно за външни пазари като CoBuilder International, Endava, Aviaso, Bulwork и редица други, показва списъкът с участващите компании.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
‘ирмите представ€т

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
—ергей Ѕелоусов, Acronis: ќтвар€ме развоен център в —офи€—ергей Ѕелоусов, Acronis: ќтвар€ме развоен център в —офи€

—ингапурски€т специалист в областта на архивирането, възстанов€ването и защитата на данни създава свой гол€м инженерингов център в —офи€, в който до 2-3 години тр€бва да работ€т над 200 високовалифицирани специалисти. “ова об€ви главни€т...

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас