Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Аутсорсинг
28 май
2018
 
 

Скитащият проповедник на интернет Тим Коул ще гостува на годишната конференция на БАА

2587 прочитания

На 8 юни в хотел „Интернационал“, Златни пясъци, ще се проведе  тазгодишната конференция на Българската аутсорсинг асоциация (БАА). Специален гост на нея ще бъде Тим Коул, немско-американски интернет изследовател и критик, наричан „скитащия проповедник на Интернет“.

Тим Коул е автор на бестселъри, журналист, автор на рубрики във водещи европейски списания и вестници, блогър, мотивационен лектор и модератор на технологични форуми по целия свят. В последната си книга "Digital Transformation" той описва ефекта от дигитализацията на икономиката и призовава компаниите да ускорят своята трансформация, за да бъдат истински успешни.

Тим Коул

Именно дигиталната трансформация е във фокуса на годишната конференция на БАА. Сред обсъжданите на нея теми ще бъдат: въздействието на дигитализацията върху аутсорсинг индустрията, възможните сценарии за развитието, дали сме свидетели само на еволюционен етап или бизнесът скоро ще бъде радикално преформатиран, за да влезе в нова ера. Сред темите също така ще бъдат управлението на таланти, образованието и чуждите инвестиции?

На годишната среща на БАА се очакват над 200  водещи топ мениджъри и собственици на компании, които ще обсъдят в дълбочина предизвикателствата пред индустрията.

За участници в панелите са привлечени международно признати експерти в областта на аутсорсинга, управлението на процеси и таланти, стратегическите анализи и роботиката.

Също така, в рамките на форума, международно жури ще излъчи и носителите годишните награди за иновации, високи технологии и аутсорсинг.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Сергей Белоусов, Acronis: Отваряме развоен център в СофияСергей Белоусов, Acronis: Отваряме развоен център в София

Сингапурският специалист в областта на архивирането, възстановяването и защитата на данни създава свой голям инженерингов център в София, в който до 2-3 години трябва да работят над 200 високовалифицирани специалисти. Това обяви главният...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас