Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Предприемачество
25 май
2018
 
 

София приема Eastern Europe Tech Tour 2018

Българо-австрийската CloudFaces в топ 15 на най-обещаващите технологични компании в Югоизточна Европа

4523 прочитания

Българо-австрийската технологична компания CloudFaces Software Services GmbH, e сред финалистите на международното събитие Eastern Europe Tech Tour 2018, което ще се проведе на 13 юни в София Тех Парк. По време на финала компании от региона ще представят дейността си пред делегация от 80 международни и местни инвеститори.

Прочетете още: Стартира първото регионално онлайн състезание CEE Startup Challenge

CloudFaces развива иновативна платформа за намаляване на времето при разработка на мобилни приложения и се класира в топ 15 от общо 115 компании, подали своите кандидатури за участие в Eastern Europe Tech Tour 2018. Целта на събитието е да открие най-перспективните технологични компании в Източна Европа и да насърчи инвестиции и партньорства с инвеститори от цяла Европа.

„Регионът на Източна Европа реализира един от най-високите икономически растеж и също така е гореща точка за процъфтяващите предприемачески екосистеми, които през последните няколко години са генерирали на инвеститорите 5 млрд. долара ликвидност“, коментират организаторите на събитието и добавят, че тазгодишната обиколка на Източна Европа ще покаже общо 30 от най-обещаващите високотехнологични компании. 15 от тях ще бъдат от региона на Централна и Източна Европа (включително Полша, Чехия, Словакия, Украйна, Беларус и Унгария) и ще бъдат представени във Варшава, а други 15 от региона на Югоизточна Европа (Сърбия, Гърция, Хърватия, Словения, Македония, Черна гора, Молдова, Албания, Босна и Херцеговина, България) на 13 юни в София.

 

 

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас