“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | јутсорсинг
22 май
2018
 
 

»вайло —лавов от BULPROS оглави Ѕългарската аутсорсинг асоциаци€

¬ нови€ управителен съвет на организаци€та влизат още ћа€ ћиланова, ѕламен ÷еков, —тефан Ѕумов и »ли€  ръстев

2679 прочитани€
—траница 1 от 2

»вайло —лавов, съосновател на BULPROS, бе избран за председател на Ѕългарската аутсорсинг асоциаци€ (Ѕјј) на извънредно общо събрание на организаци€та. Ќа него беше гласуван и нови€ управителен съвет, в който влизат досегашните членове ћа€ ћиланова, генерален мениджър на Cargotec, и ѕламен ÷еков, главен изпълнителен директор на ScaleFocus. ќсвен —лавов, новите членове на борда са —тефан Ѕумов, главен оперативен директор на HeleCloud и бивш председател на Ѕјј, и »ли€  ръстев, главен изпълнителен директор на A Data Pro.

»вайло —лавов, съосновател на BULPROS, бе избран за председател на Ѕългарската аутсорсинг асоциаци€ (Ѕјј)

„јмбициите ми са да допринеса за превръщането на Ѕългарската аутсорсинг асоциаци€ в гласа на аутсорсинг и технологични€ сектор в диалога с държавата и с образователната система. ¬иждам потенциал асоциаци€та да се превърне в регионален лидер за индустри€та в ёгоизточна ≈вропа“, об€сни —лавов.

ѕрочетете още: Ѕългарски »“ фирми се състезават за глобалните аутсорсинг награди GSA

»вайло —лавов има над 20 години професионален опит, натрупан както на ръководни постове както в световноизвестни международни компании, така и като предприемач.

ѕрез 2010 г. със свои партньори основава BULPROS и за около 8 години компани€та се превръща в една от най-бързо развиващите се в технологични€ сектор, според класациите на Deloitte Technology Fast 50 в ÷ентрална ≈вропа и Technology Fast 500 в ≈вропа, Ѕлизки€ изток и јфрика. »вайло —лавов е член и на борда на директорите на јмериканската търговска камара в Ѕългари€.

ѕетата годишна конференци€ на Ѕјј ще се проведе на 8 юни 2018 г. край ¬арна под егидата на кмета на община ¬арна »ван ѕортних. «а събитието пристига световноизвестни€т изследовател на дигиталната трансформаци€ “им  оул.

1 2
Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
—ергей Ѕелоусов, Acronis: ќтвар€ме развоен център в —офи€—ергей Ѕелоусов, Acronis: ќтвар€ме развоен център в —офи€

—ингапурски€т специалист в областта на архивирането, възстанов€ването и защитата на данни създава свой гол€м инженерингов център в —офи€, в който до 2-3 години тр€бва да работ€т над 200 високовалифицирани специалисти. “ова об€ви главни€т...

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас