“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | јутсорсинг
12 май
2018
 
 

Ѕългарски »“ фирми се състезават за глобалните аутсорсинг награди GSA

10% от 40-те финалистите в конкурса оперират в Ѕългари€.

4211 прочитани€

Ѕлизо 40 софтуерни и аутсорсинг компании са избрани за финални€ етап на конкурса на √лобалната аутсорсинг асоциаци€ (GSA), като те ще се състезават за престижните отличи€ Global Sourcing Awards в общо 17 категории. Ѕлизо 10% от финалистите са български »“ фирми или са международни корпорации, които разполагат със сериозни екипи в Ѕългари€, осъществ€ващи гол€ма част от дейността им.

—ред т€х са доставчиците на аутсорсинг, консултантски и софтуерни услуги 60K, EPAM, Bulpros, Accedia, Programista, IBA Group, PWC и др. Ќ€кои от т€х се състезават в н€колко категории като 60K, включително заради договора си със Zumba® Fitness, Accedia (включително в проект на годината, реализиран в Meetzoo), EPAM (също в 3 категории). ѕловдивската компани€ Programista има новинации в 4 категории, включително за доставчик на услуги на годината, разполагащ с персонал до 1000 служители (в конкуренци€ с Accedia и 60K), софтуерен доставчик на годината, за изключителни постижени€ в областта на корпоративната социална отговорност (Corporate Social Responsibility), както и за наградата Customer Experience provider of the Year (за не€ отново се конкурира със 60K).

„«а нас е чест да сме включени в тази престижна класаци€ и да работим наравно с толкова силна, мотивирана и компетентна конкуренци€. Ќоминациите доказват, че страната ни се налага все по-устойчиво като регионален лидер и генератор за висококачествени услуги в областта на » “. ¬се повече български компании демонстрират професионализъм на световно ниво и привличат глобални клиенти, които реализират мащабни проекти в Ѕългари€ и изнас€т ц€лостни процеси и услуги. —тремим се да сме основен участник в този процес“, за€ви за медиите ƒимитър ћанчев, изпълнителен директор на ѕрограмиста. ѕрез последните 2 години компани€та спечели редица награди от Ѕј— ќћ, Ѕългарската аутсорсинг асоциаци€, Ѕј»“ и др.

ѕрочетете още: GSA об€ви —ветовен стандарт за аутсорсинг индустри€та

ƒимитър ћанчев, изпълнителен директор на ѕрограмиста.

“ази година церемони€та по награждаването ще е част от годишни€ форум Global Sourcing Summit and Awards, който се организира от GSA в началото на октомври в  ейптаун, ёжна јфрика. ёжна јфрика наред с ћавриций, —еверна »рланди€ и ”крайна ще се бор€т за отличието „√лобална дестинаци€ на годината“. ѕрез 2016 г. домакин на годишни€ форум на GSA беше Ѕългари€ (тогава асоциаци€та все още се наричаше ≈вропейската аутсорсинг асоциаци€ EAO). “огава две български компании станаха носители на награди за най-добрите в индустри€та на изнесените процеси в ≈вропа. ScaleFocus победи в категори€ „Eвропейски доставчик на услуги на годината за сектора на малките и средни предпри€т舓, а Imperia Mobile – в секци€ „Ќай-добра аутсорсинг работа в Ѕългар舓.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден

“ехнически€т директор на компани€та е уверен, че публичните услуги н€ма да замен€т собствените сървъри.

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас