Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Бизнес
02 май
2018
 
 

Поликомп с отличие за дистрибуция от Dell EMC

3665 прочитания

Българската компания Поликомп (Polycomp) бе отличена като дистрибутор със стратегически позиции в региона. С показаните силни резултати в развитието на бизнеса от там са допринесли за увеличаването на пазарния дял на Dell EMC в корпоративния и клиентския бизнес за 2018 г.

Dell EMC SEE е структура, която обхваща 9 държави, покривайки България, Словения, Хърватска, Босна и Херцеговина, Сърбия, Черна гора, Албания, Македония и Косово. „Имайки предвид силната конкуренция в региона, призът на Поликомп е изключително признание на усилията на българския екип в лицето на специалистите от дистрибутора“, уверени са от родната фирма.

Поликомп с отличие за дистрибуция от Dell EMC

През изминалата година Поликомп показа силен ръст в продажбите на Dell EMC както при предлагането на корпоративни, така и при клиентските решения. "Технологиите и решенията на Dell EMC са атрактивни за целия спектър на пазара. В Поликомп разполагаме с иновативни програми за подкрепа на партньорите и с бранд като Dell EMC в портфолиото реализираме значителен растеж във всички сектори – сподели Ралица Пашова, търговски директор на Поликомп, по време на връчването на наградата. – Тази награда е признание за усилията на двата екипа и сме уверени в положителния ефект върху цялата партньорска общност."

Наградата на Поликомп „Dell EMC Client Distributor of the Year“ бе връчена на церемонията по награждаването на DellEMC Partner 2018 в Словения.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Какви нови и интересни неща може да ни разкаже Пламен Боев от Елит Софтуер

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас