“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | »“ кариера
18 апр
2018
 
 

–ум€на “ренчева поема от 1 май партньорската мрежа на SAP в ÷ентрална и »зточна ≈вропа

”правител€т на SAP —ловени€ √регор ѕотокар ще ще наследи –ум€на “ренчева в рол€та на управител на SAP ёгоизточна ≈вропа

5240 прочитани€

–ум€на “ренчева поема от 1 май партньорската мрежа на SAP в ÷ентрална и »зточна ≈вропа

ќт 1 май тази година –ум€на “ренчева, досега управител на SAP ёгоизточна ≈вропа, ще изпълн€ва нова рол€ в софтуерната компани€. “€ ще отговар€ за управлението на общи€ бизнес и партньорската мрежа на SAP в ÷ентрална и »зточна ≈вропа. „ќбщи€т бизнес на SAP е един от най-големите сегменти в компани€та, като –ум€на “ренчева застава начело на регионални€ екип, който отговар€ за този бизнес – директно и през партньори“, об€сн€ват от SAP.

ѕартньорската програма на SAP e създадена през 2008 г. и има ключово значение за внедр€ване на решени€та и реализиране на проектите в отделните държави. –ум€на “ренчева ще управл€ва процеса по развитието на ново поколение гъвкава и устойчива екосистема около иновациите на SAP в 16 страни в региона.

ѕрочетете още: SAP IBP подобр€ва планирането на бизнес процесите в предпри€тието

–ум€на “ренчева бе 5 години начело на SAP Ѕългари€, а след това 2 години управл€ваше и SAP ёгоизточна ≈вропа. ”правител на SAP за ёгоизточна ≈вропа също от 1 май става √регор ѕотокар, който в момента е управител на SAP —ловени€. Ќови€т управител на SAP Ѕългари€ ще бъде об€вен в началото на юни, като временно рол€та ще заема –адомир ћиланов, допълват от SAP.

„–ум€на е доказала в годините, че е напълно фокусирана и отдадена в развитието на иновативното облачно портфолио на SAP с нашите клиенти в Ѕългари€ и региона на ё≈. Ќапълно естествена следваща стъпка е да пренесе тази визи€ и подход сред нашите партньори и да им помогне в трансформаци€та им в прогресивни, стратегически партньори на съвременни€ бизнес. Ѕългари€ е ключов пазар в ёгоизточна ≈вропа и аз съм сигурен, че ще продължи да се развива под новото ръководство“, коментира в съобщение до медиите —имон  алуза, управител на SAP за ÷ентрална и »зточна ≈вропа.

„¬ъв времена на динамични иновации, близкото сътрудничество с партньорската мрежа и бързото усво€ване на технологичните разработки са основополагащи за успеха на SAP“, допълва д-р јлександър јрнолд, вицепрезидент на SAP за общи€ и партньорски€ бизнес в ≈вропа.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден

“ехнически€т директор на компани€та е уверен, че публичните услуги н€ма да замен€т собствените сървъри.

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас