Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Бизнес
11 апр
2018
 
 

Успешни практики от България ще бъдат представени на Oracle Industry Connect 2018

5813 прочитания

  Успешни практики от България ще бъдат представени на Oracle Industry Connect 2018   	Успешни практики от България ще бъдат представени по време на престижното технологично събитие Oracle Industry Connect 2018, което се провежда на 10 и 11 април, в The New York Hilton Midtown, в Ню Йорк. Двудневната конференция събира на едно място партньори и клиенти на Oracle, които обменят идеи, технологична експертиза, знания как се идентифицират и решават сложни предизвикателства в сферата на бизнес софтуера. 	Изпълнителните директори на българската компания „Сирма Бизнес Консултинг”  Цветомир Досков и Величко Тодоров ще се включат в панела „Финансови услуги“. Те ще разкажат за своя опит в развитието на технологиите FlexCube и OBIEEE у нас и в региона, както и проектите за ъпгрейд на FC 12. Те ще разгледат също така примерите за облачни иновации при финансовите услуги и ще разкажат за своите нови идеи, модели в обслужването, прилагане на технологични иновации в управлението на данни и анализи на риска и съответствието.  	В събитието участват водещи световни експерти в областта на комуникациите, строителството и инженеринга, енергетиката и комуналния сектор, финасовите услуги, здравеопазването, туризма, застраховането, науките за живота и търговията. Те ще представят най-добрите практики при въвеждането на критични за бизнеса приложения, ключови за съответната индустрия. Освен презентациите разпределени по области, участниците имат възможности за срещи с изявени лидери на мнение, експерти, установяване на контакти и демонстрации.

Успешни практики от България ще бъдат представени по време на престижното технологично събитие Oracle Industry Connect 2018, което се провежда на 10 и 11 април в Ню Йорк. Двудневната конференция събира на едно място партньори и клиенти на Oracle, които обменят идеи, технологична експертиза и знания как се идентифицират и решават сложни предизвикателства в сферата на бизнес софтуера.

Изпълнителните директори на българската компания „Сирма Бизнес Консултинг” Цветомир Досков и Величко Тодоров ще се включат в панела „Финансови услуги“. Те ще разкажат за своя опит в развитието на технологиите FlexCube и OBIEEE у нас и в региона, както и проектите за ъпгрейд на FC 12. Също така те ще разгледат примери за облачни иновации при финансовите услуги, ще разкажат за своите нови идеи и модели в обслужването, за прилагането на технологични иновации в управлението на данни и анализи на риска и съответствието.

В събитието участват водещи световни експерти в областта на комуникациите, строителството и инженеринга, енергетиката и комуналния сектор, финасовите услуги, здравеопазването, туризма, застраховането, науките за живота и търговията. Те ще представят най-добрите практики при въвеждането на критични за бизнеса приложения, ключови за съответната индустрия. Освен презентациите разпределени по области, участниците имат възможности за срещи с изявени лидери на мнение, експерти, установяване на контакти и демонстрации.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас