Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | ИТ кариера
11 апр
2018
 
 

Обявиха програмата на MUFFIN Conference Ruse 2018

5706 прочитания

Мусала Софт обяви програмата и лекторите на предстоящото русенско издание на своята MUFFIN Conference. Събитието ще се проведе на 28.04.2018 г. в Русенския университет „Ангел Кънчев“, зала 2Г.204. Регистрацията е безплатна през сайта на конференцията https://goo.gl/Tq4Qir.

Първата презентация на конференцията, след официалното окриване в 11:15 ч., ще е на тема „Първи стъпки в TCM”. Бисер Николов, инженер интеграция и инфраструктура в Mусала Софт ще разкаже за платформата за защита на корпоративни данни, която представлява корпоративно приложение за управление и съхранение на данните.

Обявиха програмата на MUFFIN Conference Ruse 2018

В 12:40 ч. следва презентацията на Искрен Величков, Аналитик компютърно осигуряване на качеството в екипа на Мусала Софт, а темата е „Kакво е да си QA – герой или лош вестоносец?”. Той ще разкаже защо е необходимо тестването и какво представлява осигуряването на качеството. Искрен ще говори за това какви знания и умения са необходими и как ефективно да подобряваме качеството на разработвания софтуерен продукт. Гостите на лекцията му ще разберат как да бъдат герои, а не лоши вестоносци, които само намират проблеми. 

Третата презентация в програмата на MUFFIN Conference Ruse 2018 ще започне в 14:10 ч., след предвидената обедна почивка. В рамките на един час, Цветелин Павлов, Екипен ръководител в русенския офис на Мусала Софт ще разкаже „Как създадох Манол“. Той ще представи опита си с чатботовете, Microsoft Bot Framework и LUIS .

Предстоящото ще бъде трето поред издание на технологичната конференция в Русе, която привлича софтуерни инженери и ИТ специалисти, а лектори са експерти на Мусала Софт в сферата на технологичните иновации, тенденции, процеси и меки умения. Конференцията включва както лекции, така и полезни и практични съвети и реални примери. Според организаторите MUFFIN Conference Ruse добра възможност за създаване на професионални контакти.

MUFFIN Conference се провежда за първи път през 2012 г. като вътрешна технологична конференция на Мусала Софт, в рамките на която експерти от компанията споделят опита си от работата с различни технологии в разнообразни проекти. От 2014 г. насам, MUFFIN Conference е отворена за външни посетители и до момента е събрала над 4500 гости и над 150 лектори. В последните няколко години MUFFIN Conference излиза отвъд пределите на България към съседните Македония и Сърбия.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас