“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | ¬ести
10 апр
2018
 
 

ERP.BG се присъедини към » “  лъстер Ц Ѕургас

6376 прочитани€

—офтуерната компани€ ERP.BG се присъедини към » “  лъстер – Ѕургас – организаци€, ко€то работи за насърчаване, подкрепа и развитие на сътрудничеството между всички бизнеси, училища и държавни институции в областта на информационните и комуникационните технологии, за създаване на благопри€тни услови€ за т€хното развитие, повишаване на т€хната конкурентоспособността на национално и международно ниво.

Ѕългари€ е предпочитана дестинаци€ за международни компании, работещи в областта на високотехнологичната индустри€, не само високото ниво на технологична експертиза, но и поради ниската цена на разработването и доставката на комплексни услуги от софтуерни и аутсорсинг компании.

Ќатали€ ‘утекова, ERP.BG, и ѕетко √еоргиев, » “  лъстер - Ѕургас.

ѕрочетете още: Ќад 60% от българските компании не използват CRM системи

» “  лъстер – Ѕургас активно работи за насърчаване, подкрепа и развитие на сътрудничеството между всички бизнеси, училища и държавни институции в областта на информационните и комуникационните технологии, за създаване на благопри€тни услови€ за т€хното развитие, повишаване на т€хната конкурентоспособността на национално и международно ниво.

«аедно с » “  лъстер – Ѕургас ERP.BG ще работи по партньорска мрежа NetProject, ко€то компани€та развива през последните две години. “€ дава възможност както на утвърдени внедрителски компании да разшир€т бизнеса си, така и на участници от други сегменти като консултантски и счетоводни фирми, разработчици на приложени€ и други, да се включат в бързоразвиващи€ се сегмент на бизнес софтуера. ERP.BG осигур€ва на партньорите си необходимите специализирани обучени€, маркетингова поддръжка, сертифициране, както и достъп до клиенти.

„ѕриветстваме ERP.BG в семейството на » “  лъстер - Ѕургас и сме сигурни, че съвместната ни работа ще допринесе за успешното развитие, както на бизнеса, така и на човешки€ потенциал в сектора на информационните и комуникационни технологии в Ѕългар舓, сподели ѕетко √еоргиев, управител на » “  лъстер - Ѕургас.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден

“ехнически€т директор на компани€та е уверен, че публичните услуги н€ма да замен€т собствените сървъри.

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас