Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Вести
28 мар
2018
 
 

Предстои пето издание на конференцията за потребителско изживяване UXify

7057 прочитания

На 27 и 28 април в София ще се проведе UXify 2018 - събитие, посветено на потребителското преживяване и дизайна. Според организаторите от Infragistics обещават най-вълнуващият детайл тази година е, че събитието ще се проведе паралелно в три държави: България, САЩ и Япония.

У нас, сред лекторите се открояват Матоуш Росковец, креативен директор в Аvocode, софтуер решаващ проблеми при разбирането на дизайн файлове от разработчиците, Джордж Абрахам, мениджър в Infragistics на Indigo Studio, софтуер за разработка, споделяне и тестване на дизайн прототипи и Мая Отенщайн, дизайнер в дигиталния отдел към Jefferson University Hospital, САЩ.

Предстои пето издание на конференцията за потребителско изживяване UXify

Прочетете още: UXify: IoT усилва акцента върху потребителското изживяване

Сред гостите пък ще са и представителите на сайта Booking.com, Джеймс Бътлър и Джесика Ловгууд както и много локални лектори. При последните изпъква името на Маргарит Ралев, създател на Българската Дизайн Група и популярен локален дизайнер, който ще вземе участие в панелната дискусия имаща за цел да разплете мистериите на бъдещето на дизайн индустрията. Пълната програма на събитието както и информация за останалите лектори вече са достъпни в сайта на събитието.

Билетите за събитието вече са в продажба. За 60 евро желаещите ще получат достъп до конференцията и работилниците. Само посещението на конференцията на 27-ми април пък струва 30 евро.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас