Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Вести
23 мар
2018
 
 

Обявиха програмата на Evolution of Technical Communication 2018

Ранната регистрация е отворена на сайта на конференцията.

14408 прочитания

Лектори от над 10 държави ще вземат участие в тазгодиишното издание на конференцията Evolution of Technical Communication. Това едиственото подобно събитие в Югоизточна Европа, посветено на техническата комуникация, и ще се проведе за девета поредна година.

Сред имената на лекторите се откроява това на Анди Макдоналд – експерт с 30-годишен опит в сферата на техническата документация. Той е и съосновател на Information 4.0 Consortium – организация, чиято цел е дефинирането на нови информационни концепции, структури, модели и процеси, свързани с Индустрия 4.0, изкуствения интелект и добавена реалност (augmented reality). Именно той ще открие конференцията през тази година. Относно темата на своята презентация той сподели: „Радвам се да бъда част от тази уникална за Югоизточна Европа конференция. Ще говоря за това как според мен технологиите, свързани с изкуствения интелект, оказват влияние на документацията, нейното създаване и употребата ѝ. Чатботовете, машинното обучение, контекстуалността и изкуственият интелект ще променят значително потребителския опит.“

Обявиха програмата на Evolution of Technical Communication 2018

Прочетете още: Техническите комуникатори трябва непрекъснато да трупат познания

Сред другите теми на паралелните сесии през първия конферентен ден са още: Insert Guide to Continue: Creating Video Game Strategy Guides, Intelligent Information for Smart Users, A Writer’s Guide to Conversational Interfaces.

Вторият конферентен ден ще продължи с практически семинари като Design of Conversations, Visualization Primer - using D3js to Create Stunning Graphics, Content Analysis and Metrics Ex Machina и много други.

Регистрацията за конференцията вече е отворена. На страницата на Evolution of Technical Communication до 26 април могат да бъдат закупени билети на преференциални цени: 80 евро за един ден и 100 евро за цялата конференция. За членовете на tekom са предвидени допълнителни отстъпки.

Evolution of Technical Communication се организира от tekom, най-голямата професионална организация на техническите комуникатори в Европа. Ще се проведе на 31 май и 1 юни в хотел Новотел София с подкрепата на Adobe, VMware, Fluid Topics, Axway, Syncro Soft (Oxygen XML Editor) и Progress. Computerworld.bg e сред медийните партньори на събитието.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас