Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Вести
22 мар
2018
 
 

СТЕМО отново е платинен партньор на HPE

Системният интегратор покри изискванията за HPE Platinum Partner и за 2018 г.

16315 прочитания

Българският системен интегратор СТЕМО продължава да е платинен партньор на Hewlett Packard Enterprise, след като покри изискванията на глобалната компания в началото на нейната финансова 2018 г.

Още през февруари т.г. СТЕМО е получила поздравления за изключителните си резултати като партньор на HPE от президента и главен изпълнителен директор на Hewlett Packard Enterprise Антонио Нери.

Над 10 са специалистите на българската компания, които са покрили 7-те специализации, необходими за платинения статут, а СТЕМО е реализирала проекти в основни за HPE бизнес направления. Сред тези специализации са специалисти за услугите, за системите за съхранение, за сървърите и за мрежовите решения на HPE (златно ниво), специалисти в областта на центровете за данни, специалисти в областта на хипер конвергентните решения на HPE, както и специалисти по конвергентна инфраструктура (платинено ниво).

Прочетете още: СТЕМО внедри SAP ERP в швейцарска Xantis Pharma

Мобилността и Интернет на нещата, ИТ като услуга, софтуерно дефинирана инфраструктура, интелигентна периферия (Intelligent Edge) са сред основните направления, заложени в сертификацията и обхващащи най-модерните технологии, решения и услуги, които са част от портфолиото на HPE.

Плакетът за платинен партньор на HPE за 2018

Плакетът за платинен партньор на HPE за 2018

“Платинените и златните партньори на Hewlett Packard Enterprise ще бъдат специално отличавани в клиентските маркетингови кампании, чрез които ще се насочва вниманието на клиентите върху ползата от работата с най-добрите партньори на HPE”, обясняват от СТЕМО предимствата на новия си партньорски статут.

В сайта на Hewlett Packard Enterprise и в глобалния локатор за партньори на компанията се посочват двама български партньори с платинен статут – CNSYS и СТЕМО, както и още 3 златни партньора, един сребърен и 6 със статут „бизнес партньор“.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас