Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Проектори
15 мар
2018
 
 

Sony пуска на пазара мощен преносим проектор с джобен размер

Въпреки че се побира в дланта на ръката ви, MP-CD1 може да прожектира картина с размери до 120 инча от близко разстояние

6973 прочитания

Sony обяви, че тази пролет ще достави на европейския пазар преносимия проектор MP-CD1. Въпреки че се побира в дланта на ръката ви, MP-CD1 може да прожектира картина с размери до 120 инча от близко разстояние – приблизително 3.5 метра. Този наистина многофункционален проектор, които тежи само 280 г., мигновено превръща всяка повърхност в широк екран и работи почти безшумно, което го прави идеален за бизнес презентации извън офиса, игри, събития на открито или кино прожекции.

Яркият дисплей на проектора използва DLP IntelliBright технология, базирана на усъвършенствани алгоритми за обработка на изображения, с цел увеличаване на яркостта, без това да се отрази на консумацията на енергия от батерията. Уникалният дизайн на проектора, отличен с iF 2018 награда за дизайн, му позволява да сведе до минимум нагряването, като същевременно поддържа висока яркост. Рейтингът от 105 ANSI лумена и вградената батерия с капацитет от 5,000 mAh позволяват на потребителите да прожектират ясна и ярка картина в продължение на до два часа. Времето за използването му може лесно да бъде удължено чрез зареждане през стандартния USB-C порт, дори когато устройството е в употреба, като по този начин се елиминира нуждата от носене на съответния токов адаптер. Ако проекторът трябва да се използва на открито, MP-CD1 лесно може да бъде зареден от преносима батерия.

Прочетете още: Sony добави функции от α7R III и α9 в новия си фотоапарат α7 III

Благодарение на изключително бързото му стартиране в рамките на 5 секунди и множеството опции за лесно свързване през HDMI порта, излъчваното съдържание може да бъде взето от множество източници, включително от настолен компютър или дори от PlayStation, и да бъде споделено с всички в стаята за секунди. Това елиминира вероятността от прекъсване на бизнес среща, когато използвате допълнителен HDMI донгъл, който ви осигурява както възможност за безжична връзка с множество устройства (включително смартфони и таблети) за стрийминг и гледане на съдържание, така и за зареждане на батерията на проектора от USB порта към донгъла, дори по време на прожекция.

Автоматичната функция за корекция на трапеца на проектора осигурява картина на цял екран без изкривяване на образа, дори когато се прожектира под ъгъл, а динамичният режим на картината подобрява изображенията и видеоклиповете до оптимална яркост и наситеност.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас