“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | Ѕизнес
02 мар
2018
 
 

Canalys отличи Fujitsu като УЎампионФ в »“ канала

 омпани€та печели званието си заради добрата си работа с партньорската мрежа и добрата скорост на директните продажби

8649 прочитани€

¬одещата анализаторска компани€ Canalys отличи партньорската програма SELECT на Fujitsu като "Ўампион" в »“ канала в последното си излседване EMEA Leadership Matrix, което обхваща региона на ≈вропа, Ѕлизки€ »зток и јфрика. “ози престижен рейтинг за компани€та идва, след като т€ получава най-високи резултати от партньорите си в 10 области на управление на каналите си за дистрибуци€, като същевременно демонстрира и добра скорост на директните продажби.

 

ѕрочетете още: Fujitsu синтезира основните предизвикателства в дигиталната епоха

–ейтингът е изготвен въз основа на обратна връзка от над 2 700 партньорски организации от регион EMEA в течение на 12 месеца, започвайки през февруари миналата година. ƒоставчиците, които са определени като "Ўампиони", са тези, които са поставили канала си за дистрибуци€ в центъра на корпоративната си стратеги€, като същевременно показват най-високо ниво на ангажираност към своите непреки партньори.

"“ова звание е не само признание за значението, което ние във Fujitsu даваме на взаимоотношени€та с нашите партньори, но и такова за упоритата работа на нашите партньори по програмата SELECT и техните усили€ да вдъхнат живот в нашата визи€ за интелигентно общество, центрирано върху човека (Human Centric Intelligent Society). ƒигитализирането революционизира изисквани€та, наложени на »“ канала, и ние сме изключително горди от нивото на умени€ и отзивчивост, които нашата партньорска екосистема постига. ѕодкреп€ме партньорите си в приемането на промените, от придобиването на умени€ за нови технологии до приспособ€ването им към нови бизнес модели и начини за продажба. Ќие се ангажираме да бъдем внимателни към техните промен€щи се потребности и ще продължим да адаптираме партньорската си програма, за да ги подкреп€ме на вс€ка крачка от път€", коментира ƒейвид ’азард, вицепрезидент, отговар€щ за партньорски€ канал и продажбите във Fujitsu за регион EMEA.

"ѕартньорската програма на Fujitsu - Select – става все по-силна.  омпани€та е изградила дългосрочни взаимоотношени€ с дистрибутори и представители, осигур€вайки комбинаци€ от подход€щи продукти и ефективна подкрепа, заедно със значителни възможности за специализаци€ и растеж. Fujitsu е глобален технологичен лидер и неговата партньорска програма SELECT се оказа успешна в подкрепата на партньорската мрежа за разработването на висококачествени и иновативни решени€, независимо от техни€ размер", категоричен е јластър ≈дуардс, главен анализатор в Canalys.

Fujitsu редовно актуализира и разшир€ва сво€та програма SELECT, за да предостави на партньорите си допълнителни инструменти, предназначени да отключат нови възможности за продажби и потоци от приходи. ѕортфолиото им наскоро беше разширено, за да бъдат включени допълнителни опции, чрез които партньорите на компани€та да се справ€т с нарастващите нужди от сигурност на бизнеса с биометрични данни, »дентификаци€та като услуга (IDaaS) и защитата на киберсигурността. ќсвен това, компани€та разчита и на програмата си за обучение на специалисти, ко€то също е част от SELECT, и включва специализации в различни сфери - от мобилност до визуализаци€ и от технически умени€ до маркетингови.

«а партньорската програма SELECT на Fujitsu

ѕартньорската програма SELECT на Fujitsu е базирана на три основни елемента:

- Ќадеждни иновации: Fujitsu предостав€ на всеки член на партньорската си програма SELECT достъп до висококачествени и адаптивни решени€, предназначени да помогнат на техните клиенти да опрост€т и подобр€т ежедневната си работа.

- »ндивидуална подкрепа: —ътрудничеството на Fujitsu с партньорите им е поддържано и развивано от лични взаимоотношени€ и отлични постижени€. „рез предостав€нето на водещи на пазара инструменти, специализирани процеси и източници на информаци€, Fujitsu дава възможност на партньорите си да диференцират сво€та дейност.

- јнгажимент за растеж: Fujitsu помага на своите партньори да се развиват на пазара. ѕравилата за ангажираност на компани€та към бизнеса демонстрират €сни€ ѝ ангажимент да направи всичко възможно да осигури уникална стойност на партньорите си на »“ пазара, като същевременно зачита техните клиенти и възприема културните им различи€.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
‘ирмите представ€т
Ѕезпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Ѕезпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

»зключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден

“ехнически€т директор на компани€та е уверен, че публичните услуги н€ма да замен€т собствените сървъри.

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас