Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Бизнес
28 фев
2018
 
 

Bosch преименува поделението си за сигурност на Bosch Building Technologies

Поделението ще включва два самостоятелни отдела – за глобален продуктов бизнес и за системната интеграция, изпълнявана в 8 страни

7230 прочитания

От 1 март поделението на германската компания Bosch - Bosch Security Systems вече ще се нарича Bosch Building Technologies, като новото име по-точно отразявало портфолиото от продукти и услуги.

Поделението ще включва два организационно самостоятелни отдела. Единият ще отговаря за глобалния бизнес с продукти, а вторият ще се съсредоточен върху регионалната системна интеграция на решенията, която компанията осъществява в 8 страни.

Прочетете още: Bosch: Технологиите за умен дом все още са силно подценени

Продуктовият отдел ще работи под името „Bosch Security and Safety Systems“ (системи за сигурност и безопасност), като ще продължи да доставя на клиенти в целия свят системи за видеонаблюдение, пожароизвестяване, за контрола на достъпа и управляващ софтуер, като всички те ще носят марката Bosch. Портфолиото включва и професионални аудио и конферентни системи за пренос на глас и музика, като продуктите се дистрибутират самио през системни интегратори или дилъри на едро.

Отделът за системна интеграция ще предоставя интегрирани решения за търговски сгради. В зависимост от региона, портфолиото ще обхваща сградна сигурност, енергийни услуги и сградна автоматизация. „Това означава, че нашите специалисти ще предоставят на потребителите планиране, инсталиране и опериране с тези решения“, добавят от компанията.

В продуктовият бизнес компанията ще обедини бизнеса с видео системи, алармени системи срещу проникване и системи за контрол на достъпа, които ще работят под общото име „Сигурност“. В бъдеще компанията се стреми активно да формира процеса на трансформация, базиран на навлизането на все повече устройства тип Интернет на нещата.

Системи за сигурност“ е едно от бизнес направленията на Bosch и в България. 

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Какви нови и интересни неща може да ни разкаже Пламен Боев от Елит Софтуер

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас