Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Бизнес
27 фев
2018
 
 

SoftOne Technologies придобива Unisoft

Очаква се придобиването на Unisoft от SoftOne да увеличи значително общите пазарни дялове на компанията

5101 прочитания

SoftOne Technologies (член на Olympia Group) е крайният победител в процеса по наддаване за придобиването на Unisoft SA, като споразумението за придобиването е подписано на 23 февруари 2018 г. и ще бъде финализирано веднага след решението на съда, одобряващо плана за преструктуриране.

 

Прочетете още: Falcon.io придобива българо-датската Komfo

 

Очаква се придобиването на Unisoft от SoftOne да увеличи значително общите пазарни дялове на компанията, както и да разшири мрежата от партньори и технологичното ноу-хау на SoftOne, поставяйки компанията на водеща позиция на гръцкия пазар на информационни технологии.

Повече от 30 години Unisoft е една от водещите софтуерни компании в Гърция. Клиентска ѝ база надхвърля 22 000 софтуерни инсталации в малки и големи компании в Гърция и в чужбина, както и мрежа от над 300 партньори с годишен оборот над 7 млн. Евро.

"Придобиването на Unisoft представлява историческа и същевременно вълнуваща сделка, която обединява под един покрив две от най-големите софтуерни компании в Гърция, като съществено променя динамиката на пазара на бизнес софтуер в страната. Освен това споразумението засилва нашата стратегия за постигане на допълнителен потенциал за растеж на международните пазари чрез синергии ", коментира главният изпълнителен директор на SoftOne Антонис Кирязис.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
ИТ ПРОЕКТ НА ГОДИНАТА

Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рагу Рагурам, VMware: Многооблачните среди са основна тенденцияРагу Рагурам, VMware: Многооблачните среди са основна тенденция

Рагу Рагурам е оперативен директор във VMware, отговарящ за продуктите и облачните услуги на компанията. В интервю за Computerworld той коментира кои са основните тенденции в областта на облачните услуги и какво ще донесе на клиентите...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас