Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | ИТ кариера
27 фев
2018
 
 

До 15 март се кандидатства за хакатон на Paysafe България

5680 прочитания

Хакатон с фокус върху разплащанията през мобилни устройства и в социални мрежи ще се на 31 март и 1 април в София. Организатор на състезанието е Paysafe България. Участието е безплатно и изисква предварителна регистрация тук. Крайният срок е 15 март.

До 20 отбора ще могат да се включат в събитието. Всеки от тях ще се състои от най-много четирима души, които трябва да се регистрират заедно. Ще се допуска и индивидуално участие, при което съответният човек ще бъде сам в отбор. Всички участници ще работят на собствени лаптопи.

До 15 март се кандидатства за хакатон на Paysafe България

Прочетете още: Приложение срещу телефонни измами спечели първия хакатон по е-управление

Според организаторите състезанието е отворено за всички ИТ инженери със страст към технологиите и програмирането. На края на втория ден от хакатона всеки екип ще представи работата си пред жури. Наградите са 5 000 евро за победителите, 3 000 евро за второ място и 1 500 евро за трето място. Всеки участник ще получи подарък от Paysafe.

„В Paysafe считаме за наше призвание да сме сред най-иновативните лидери във финтех сектора и именно поради това хакатонът е отражение на корпоративната ни култура, насърчаваща новите идеи – обяснява Мирослав Божилов, генерален директор на Paysafe България. – Нашата цел е да обединим софтуерните разработчици от региона и да ги вдъхновим да работят върху интересни и актуални задачи. Участниците ще прекарат два дни в неформална, но и предизвикателна обстановка, в която ще се стремят да покажат най-доброто, на което са способни. В същото време те ще имат възможността да създадат нови приятелства, да получат нови знания и да впечатлят както журито, така и всички присъстващи. Естествено и не на последно място, някои ще си тръгнат с доста атрактивни награди.“

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Сергей Белоусов, Acronis: Отваряме развоен център в СофияСергей Белоусов, Acronis: Отваряме развоен център в София

Сингапурският специалист в областта на архивирането, възстановяването и защитата на данни създава свой голям инженерингов център в София, в който до 2-3 години трябва да работят над 200 високовалифицирани специалисти. Това обяви главният...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас