Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Смартфони
15 фев
2018
 
 

Нов устойчив работен смартфон от Zebra

5167 прочитания

Индустриален компютър, оформен като смартфон пуска на пазара Zebra Technologies. Според компанията новият TC25 предлага познато на потребителя удобство на употреба и надеждността на професионално решение. Устройството е предназначено за различни приложения в търговията и логистиката, куриерски услуги, сервизно обслужване и др.

TC25 притежава 4,3-инчов капацитивен сензорен екран, който освен с пръсти може да се управлява и с писалка, ръкавици или когато е мокър. Една от основните разлики между потребителските устройства и индустриалните са показателите за устойчивост. Zebra TC25 е разработен ката, че да понася многобройни изпускания върху бетон, да се използва се в запрашени помещения и да се справя с работа в тежки метеорологични условия от -10° до 50°C.

Zebra TC25

Zebra TC25 позволява сканиране на баркодове по-бързо, по-точно и по-надеждно в сравнение с камерите на потребителските устройства. Устройството може да чете линейни и двумерни баркодове от хартия и от екран. Големият работен диапазон и широкото зрително поле позволяват да се сканират големи баркодове.

Вградената батерия е с капацитет 3000 mAh, което според Zebra осигурява работоспособност на устройството в продължение на пълна работна смяна. В случай на нужда е налице и спестяващ режим.

Благодарение на 4G и VoLTE поддръжката могат да се провеждат и гласови разговори с висока качество. Налице е и възможност за свързване с определен служител или група служители с натискане на един бутон.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Какви нови и интересни неща може да ни разкаже Пламен Боев от Елит Софтуер

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас