Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Смартфони
15 фев
2018
 
 

Нов устойчив работен смартфон от Zebra

4289 прочитания

Индустриален компютър, оформен като смартфон пуска на пазара Zebra Technologies. Според компанията новият TC25 предлага познато на потребителя удобство на употреба и надеждността на професионално решение. Устройството е предназначено за различни приложения в търговията и логистиката, куриерски услуги, сервизно обслужване и др.

TC25 притежава 4,3-инчов капацитивен сензорен екран, който освен с пръсти може да се управлява и с писалка, ръкавици или когато е мокър. Една от основните разлики между потребителските устройства и индустриалните са показателите за устойчивост. Zebra TC25 е разработен ката, че да понася многобройни изпускания върху бетон, да се използва се в запрашени помещения и да се справя с работа в тежки метеорологични условия от -10° до 50°C.

Zebra TC25

Zebra TC25 позволява сканиране на баркодове по-бързо, по-точно и по-надеждно в сравнение с камерите на потребителските устройства. Устройството може да чете линейни и двумерни баркодове от хартия и от екран. Големият работен диапазон и широкото зрително поле позволяват да се сканират големи баркодове.

Вградената батерия е с капацитет 3000 mAh, което според Zebra осигурява работоспособност на устройството в продължение на пълна работна смяна. В случай на нужда е налице и спестяващ режим.

Благодарение на 4G и VoLTE поддръжката могат да се провеждат и гласови разговори с висока качество. Налице е и възможност за свързване с определен служител или група служители с натискане на един бутон.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Интервю
Фирмите представят
Дизайнерската WiFi система Covr на D-Link осигурява супербързо покритие и в големи домове

Дизайнерската WiFi система Covr на D-Link осигурява супербързо покритие и в големи домове

D-Link предложи Wi-Fi системи за два и три честотни обхвата, използващи технологията MU-MIMO

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Иван Георгиев, Kaufland Service: Развитието е ключово за бизнеса ниИван Георгиев, Kaufland Service: Развитието е ключово за бизнеса ни

Марката Кауфланд е позната у нас с веригата си от хипермаркети. Малцина обаче знаят, че от България се поддържат някои от нейните ключови системи, както и че тук се разработват перспективни технологии, които тепърва ще бъдат внедрявани в...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас