Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Социален софтуер и офис продуктивност
02 фев
2018
 
 

Microsoft Office 2019 няма да поддържа Windows 7 и 8

3794 прочитания

Microsoft обяви списъка с операционните системи, с които ще работи задаващото ново издание на нейния офис пакет. Office 2019 няма да поддържа Windows 7 и Windows 8.1 (както и по старите версии на ОС). Това означава, че продуктът ще работи само под Windows 10.

Пълният списък на поддържаните ОС съдържа: Windows 10 SAC, Windows 10 Enterprise LTSC 2018 и както и следващото LTSC издание на Windows Server.

Microsoft Office 2019 няма да поддържа Windows 7 и 8

Прочетете още: Microsoft добавя повече AI функционалности в Office 365

Потребителите, които искат да използват последната локална версия на Office ще трябва задължително да преминат на Windows 10. Според TheVerge чрез това ограничение компанията подтиква бизнес клиентите да се възползват от облачното ѝ предложение Office 365.

Office 2019 се очаква да види бял свят през втората половина на настоящата година. Пакетът ще включва Word, Excel, PowerPoint и Outlook, както и сървърните приложения Exchange, SharePoint и Skype for Business.

Продуктът е насочен към организации, които не използват облачния Office 365. За инсталиране ще се използва само технологията Click-To-Run за бързо инсталиране например по мрежата.

Microsoft обяви и периода на поддръжка на задаващия се продукт. Основната поддръжка ще е за период от пет години, а разширената – допълнително още две.

Редно е да се отбележи, че при Office 2016, пуснат в обращение през 2015 г., тези условия са други. Основната му поддръжка ще продължава до 2020 г., а разширената до 2025 г. Office 2013 пък ще се поддржа до 2023 г.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Какви нови и интересни неща може да ни разкаже Пламен Боев от Елит Софтуер

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас