Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Бизнес
23 яну
2018
 
 

cDots стартира изграждането на международната си партньорска мрежа

Стремим се да се превърнем в един от разпознаваемите европейски доставчици на бизнес софтуер, разкри основателят на българската компания Филип Дечев

1009 прочитания

Българската компания за бизнес софтуер и дигитални решения cDots даде старт на процеса по привличане на бизнес партньори във Великобритания, Германия и други европейски страни. Инициативата е част от стратегията на компанията за изграждане на цялостна международна партньорска мрежа, която се очаква да обхване голяма част от страните в Европа. На този етап cDots разполага със собствени офиси единствено в България и Турция и представителство в Обединеното Кралство, където има няколко клиента. Сега дружеството си е поставило за цел да работи по-пълноценно за клиенти от целия европейски континент.

 

1

Прочетете още: Siemens открива два нови хъба в България

 

cDots вече има редица чуждестранни клиенти, опериращи в няколко страни по света, сред които се открояват имената на водещи дистрибуторски компании като британската Buyex UK Ltd. и производствени групи като турската Gordes Zeolite. За тях компанията изгражда комплексни системи за управление на бизнеса и решения за дигитален маркетинг, управляващи операциите им в множество държави.

Компанията ни вече се наложи като партньор на големи корпорации с международни мрежи от офиси. Доказали сме, че разработваните от нас решения са ефективни, а подходът ни е сериозен и с мисъл за техните нужди. Изграждайки партньорска мрежа в страните от Европейския съюз, целим да мултиплицираме този ефект, увеличавайки клиентската си база и в крайна сметка да наложим cDots като един от разпознаваемите европейски доставчици на бизнес софтуер“, коментира Филип Дечев, основател на компанията.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Сергей Белоусов, Acronis: Отваряме развоен център в СофияСергей Белоусов, Acronis: Отваряме развоен център в София

Сингапурският специалист в областта на архивирането, възстановяването и защитата на данни създава свой голям инженерингов център в София, в който до 2-3 години трябва да работят над 200 високовалифицирани специалисти. Това обяви главният...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас