“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | ћобилни приложени€
17 €ну
2018
 
 

»ндвидуални мобилни приложени€ чрез нова услуга на ћтел

2403 прочитани€

Ќова услуга, ко€то ще позволи на бизнесите да имат мобилно приложение, с което да представ€т дейността си и да поддържат контакт със своите клиенти представи ћтел. “€ се казва Mtel Smart App и не изисква »“ познани€, подчертават от телекома.

ќт там об€сн€ват още, че услугата е предназначена бизнеси, които имат редовни клиенти и се нужда€т от посто€нен контакт с т€х. “€ е подход€ща за заведени€ и ресторанти, семейни хотели, магазини, аптеки, частни лекарски и зъболекарски кабинети, сервизи за ремонт на автомобили и домашна техника, салони за красота, фитнес центрове и др. 

»ндвидуални мобилни приложени€ чрез нова услуга на ћтел

ѕрочетете още: Ќовата облачна платформа на ћтел предлага цифрова трансформаци€ на бизнеса

Smart App не изисква първоначална инвестици€, дава възможност за изпращане на неограничен брой push съобщени€, като с не€ могат да се приемат поръчки и да се осъществ€ват доставки. ќсвен това приложението от ћтел осигур€ва на бизнес организациите директен контакт с техните клиенти, приемане на резервации (ресторанти и хотели), провеждане на ло€лна програма чрез събиране на точки и предметни награди и др.

Ѕизнес клиентите на ћтел могат да се възползват от 3 варианта на услугата: ќсновно приложение, ѕремиум приложение и ѕриложение за поръчки. ќсновното приложение, за 19,90 лева на месец, позвол€ва създаването на визитка на дадена компани€ и включва модулите „«а нас”, „ онтакти”, „√алери€”, „ѕродукти” и „‘орма за обратна връзка”.

ѕремиум приложението прибав€ модулите „Push съобщени€”, „Ћо€лна програма”, „–егистраци€”, „–езервации”, „—ъбити€”, „ѕартньори и спонсори”. ÷ената на пакета е 39,80 лева на месец. 

ѕриложението за поръчки осигур€ва пълна функционалност за доставка до дома и офиса на клиента. “о струва 79,80 лева на месец и включва функционалности като меню, кошница, избор на начин за плащане, push съобщени€, ло€лна програма, форма за обратна връзка, статистика за поръчките и др.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден

“ехнически€т директор на компани€та е уверен, че публичните услуги н€ма да замен€т собствените сървъри.

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас