“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | ¬ести
16 €ну
2018
 
 

127 кандидатури за ДЌаградите на Ѕј»“Ф за 2017 г.

1507 прочитани€

127 регистрации от 88 личности, компании и институции б€ха направени в конкурса „Ќаградите на Ѕј»““ за 2017 до крайни€ срок за подаване на кандидатури, който изтече в 24:00 ч. на 15 €нуари.

—поред организаторите, традиционно, най-много са кандидатурите за ќбразователната награда 24. 21 са подадените кандидатури в новата категори€ „”спешен български » “ продукт“, където компаниите представ€т собствени продукти, които позиционират български€ » “ бранш на световни€ пазар.

127 кандидатури за „Ќаградите на Ѕј»“” за 2017 г.

ѕрочетете още: ƒо 15 €нуари се кандидатства за ДЌаградите на Ѕј»“Ф за 2017 г.

ћладежката награда се радва на 14 подадени проекта. “ази година конкурсът отбел€зва и нов рекорд за най-малък участник – —он€ √енова на 10 години кандидатства с разработено от не€ мобилно приложение.

Ќовите категории, които акцентират на попул€ризирането на Ѕългари€ като дигитален хъб на региона, също регистрират сериозен интерес, подчрт€ват от Ѕј»“. „ омпани€ с най-гол€м принос за попул€ризирането на имиджа на българската » “ индустри€ по света“ е с 12 участника, които активно работ€т извън границите на страната.

ѕредстои оцен€ване на подадените проекти от журито, след което ще бъдат известни и номинациите в отделните категории. Ќосителите на 11-те награди ще бъдат об€вени на официална церемони€ през м. февруари.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
»нтервю
‘ирмите представ€т
ƒизайнерската WiFi система Covr на D-Link осигур€ва супербързо покритие и в големи домове

ƒизайнерската WiFi система Covr на D-Link осигур€ва супербързо покритие и в големи домове

D-Link предложи Wi-Fi системи за два и три честотни обхвата, използващи технологи€та MU-MIMO

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
»ван √еоргиев, Kaufland Service: –азвитието е ключово за бизнеса ни»ван √еоргиев, Kaufland Service: –азвитието е ключово за бизнеса ни

ћарката  ауфланд е позната у нас с веригата си от хипермаркети. ћалцина обаче зна€т, че от Ѕългари€ се поддържат н€кои от нейните ключови системи, както и че тук се разработват перспективни технологии, които тепърва ще бъдат внедр€вани в...

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас