Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | ИТ лидери
14 дек
2017
 
 

Comac Medical е най-голямата научноизследователска организация в Югоизточна Европа

Българската компания отбеляза 20 години от създаването си

2445 прочитания

Носителят на наградата “ИТ ПРОЕКТ НА ГОДИНАТА 2016” на ICT Media - Comac Medical – отбеляза 20 години от създаването си. Българската компания е най-голямата научноизследователска организация в Югоизточна Европа, като развива своята дейност в сферата на клиничните изследвания на територията на 22 европейски страни.

1

20-годишната история на Comac Medical доказа, че българската наука има своето запазено място на световната сцена и именно правилната инвестиция в нея и в младите български учени, може да донесе много ползи и добавена стойност, както за нейното собствено развитие, така и за развитието на цялото ни общество. И това се забелязва, както в страната, така и навън”, коментира д-р Милен Врабевски, основател, собственик и изпълнителен директор на Comac Medical.

През 2016 г. Comac Medical беше номинирана за „Най-иновативно предприятие“, а в свой доклад за оценка на иновативния потенциал на компаниите в Европа ЕК я нареди сред т.нар „Шампиони на растежа“ с 58% ръст.

Компанията постави България на картата на програмата 'Хоризонт 2020' с иновативен подход за ранна диагностика на възпалителни и дегенеративни процеси в белите дробове като астма, ХОББ, туберкулоза, рак на белите дробове и др. Проектното предложение на Comac Medical e оценено от Европейската комисия като високо иновативно и получава т. нар. Печат за високи постижения (Seal of Excellence), който е знак за качество и се присъжда на проекти, изцяло отговарящи на строгите изисквания и условия на програмата.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Какви нови и интересни неща може да ни разкаже Пламен Боев от Елит Софтуер

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас