“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | ћобилни приложени€
13 дек
2017
 
 

»зборът на пенсионен фонд у нас вече ще става и през мобилни€ телефон

ѕенсионната компани€ Уѕќƒ-ЅъдещеФ јƒ вече предлага тази възможност с интегрирането на уникалното българско приложение EvroTrust

3106 прочитани€

»зборът и см€ната на пенсионен фонд в Ѕългари€ вече ще може да се прави директно от мобилни€ телефон с помощта на уникалното българско мобилно приложение за електронна идентификаци€ и електронен подпис Evrotrust. „ѕќƒ-Ѕъдеще“ јƒ е първата пенсионна компани€ в страната, ко€то ще предложи тази възможност, след като подписа договор с „≈вротръст “ехнолъджис“ јƒ за интегриране на решението. ѕриложението ще е достъпно на уебсайта на компани€та (www.budeshte.bg) и ще може да бъде свалено и инсталирано безплатно на вс€ко смарт устройство с операционна система iOS и Android. «а да се използва приложението, клиентът единствено тр€бва да се идентифицира през камерата на сво€ мобилен телефон.

1

— новото технологично решение клиентите на „ѕќƒ-Ѕъдеще“ јƒ ще могат да ползват услугите на компани€та напълно безплатно и дигитално от мобилни€ си телефон, без необходимост от посещение на офис за постав€не на подпис. Evrotrust ще позвол€ва идентификаци€ и подписване от разсто€ние на всички документи, свързани с осигур€ването във фондовете на пенсионната компани€. ѕриложението гатрантира най-високите стандарти за информационна сигурност. Evrotrust използва автоматизирано разпознаване чрез технологи€ на 3D биометри€ на лицето през камерата на телефона и чрез документа за самоличност.

ѕрочетете още: —осиете ∆енерал ≈кспресбанк интегрира пилотно Evrotrust

»зборът на ѕќƒ-Ѕъдеще да предостави на гражданите бърз и лесен достъп до пенсионноосигурителни услуги отвар€ нова страница в дигитализаци€та на бизнеса в Ѕългари€. Ќа практика чрез интегрирането на услугите на компани€та с Evrotrust се осигур€ва на всеки български гражданин възможност да ползва един модерен начин за комуникаци€ със сво€та пенсионноосигурителна компани€, да направи справка за вноските си във фонда, да се възползва от огромното многообразие от услуги на практика по вс€ко време и от вс€ко м€сто, директно от мобилни€ си телефон – устройство, което всеки от нас държи в ръката си. —истемата за идентификаци€ и електронно подписване осигур€ва много висока сигурност и спокойствие на потребителите”, категоричен е проф. √еорги ƒимитров, член на —ъвета на директорите на „≈вротръст “ехнолъджис“ јƒ.

јндрей Ўотов, изпълнителен директор на „ѕќƒ-Ѕъдеще“, от сво€ страна коментира, че с интегрирането на приложението компани€та ще отвори нова страница в обслужването на клиентите си. “ўе предостав€ме услугите си изц€ло онлайн, което ще спести средства и време на клиентите ни. “ази стъпка кореспондира и със стремежа на „ѕќƒ-Ѕъдеще“ јƒ да дигитализира напълно услугите си. Ќие сме първата и единствената пенсионна компани€, ко€то внедри безплатно мобилно приложение, чрез което клиентите ни получават информаци€ за състо€нието на сво€та партида и движението на осигурителните си вноски в реално време, както и новини, лични съобщени€ и актуални оферти и отстъпки за покупка на стоки и услуги от наши партньори в над 730 търговски обекта в ц€лата страна и посредством клубна карта „Ѕъдеще“, право на ко€то има вс€ко осигурено лице във фондовете на „ѕќƒ-Ѕъдеще“ јƒ”, добави Ўотов.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден

“ехнически€т директор на компани€та е уверен, че публичните услуги н€ма да замен€т собствените сървъри.

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас