“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | ¬ести
06 дек
2017
 
 

Ќаближава крайни€т срок за кандидатстване за ДЌаградите на Ѕј»“Ф

2382 прочитани€

12 кандидатури в 8 категории отчитат организаторите на конкурса „Ќаградите на Ѕј»““ за 2017 г. малко над месец преди кра€ на срока за регистраци€ на 15 €нуари 2018 г. –егистрациите са във вече утвърдените категории, като „ќбразователна награда“, „∆урналистическа награда“, „ћладежка награда“, „ƒържавна администрац舓, „ќбщинска администрац舓, „StartUp компан舓 и в новите за това издание „”спешен български » “ продукт“ и „ омпани€ с най-гол€м принос за попул€ризирането на имиджа на българската » “ индустри€ по света“.

ќт Ѕј»“ припомн€т, че в конкурса могат да участват компании, регистрирани в Ѕългари€ по българското законодателство, български организации и институции, лица и екипи, работещи за т€х.

Ќаближава крайни€т срок за кандидатстване за „Ќаградите на Ѕј»“”

ѕрочетете още: ƒо 15 €нуари се кандидатства за ДЌаградите на Ѕј»“Ф за 2017 г.

„Ќаградите на Ѕј»““ ще се проведе за 7-ма година. ѕродължава традици€та кампани€та и церемони€та да се провеждат под патронажа на ѕрезидента на –епублика Ѕългари€ –умен –адев. “ова издание на конкурса е и под егидата на Ѕългарското председателство на —ъвета на ≈вропейски€ съюз.

–егламентът на конкурса в новото издание е актуализиран и отраз€ва последните тенденции и бързото развитие на » “ индустри€та, подчертават от Ѕј»“.

¬ъвеждат се 3 нови категории - ”спешен български » “ продукт,  омпани€-новатор в използване на авангардни » “ решени€ и  омпани€ с най-гол€м принос за попул€ризирането на имиджа на българската » “ индустри€ по света. ќсновната цел е те да акцентират на попул€ризирането на Ѕългари€ като дигитален хъб на региона и нашата » “ индустри€ като създател на продукт на световно ниво.

Ќаградите ще бъдат връчени на официална церемони€ през м. февруари 2018 г.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
»“ ћ≈Ќ»ƒ∆Џ– Ќј √ќƒ»Ќј“ј
«апочна регистраци€та за конкурса Д»“ мениджър на годинатаУ

«апочна регистраци€та за конкурса Д»“ мениджър на годинатаУ

Ќаградите на списание CIO и сдружението Д луб на »“ мениджърите в Ѕългари€Ф се дават за значителни постижени€ в областта на управлението и развитието на информационните технологии.
‘ирмите представ€т

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
—амо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени—амо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

»нтервю с ƒжен Ћупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференци€та DevReach 2018

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас