“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | ÷ифрова телевизи€
29 ное
2017
 
 

» в Ѕългари€ вече можеш да се абонираш директно за HBO GO

ќнлайн услугата на HBO бе пусната в Ѕългари€ и още 6 страни от региона

3482 прочитани€

ќнлайн услугата HBO Go вече може да се ползва и от българските потребители с директен абонамент. ”слугата, ко€то дава достъп до оригиналните сериали и игрални филми на HBO включително през мобилно устройство, бе пусната за крайните клиенти в Ѕългари€ и още 6 страни от региона, включително —ловени€, ’ърватска, —ърби€, „ерна гора, ћакедони€ и Ѕосна и ’ерцеговина.

Ќови€т модел на предлагане чрез месечна такса само за HBO GO стартира на 13 ноември в ”нгари€, –умъни€, „ехи€ и —ловаки€. ќт 29 ноември т€ може да се поръчва от крайните клиенти и в споменатите 7 балкански страни.

¬идеосъдържанието от HBO GO може да се гледат на компютър, смартфон, таблет, смарт телевизори и през Chromecast, както и през Apple TV и Sony Playstation. ¬секи абонат може да добави до 5 устройства към акаунта си, с възможност за едновременно гледане на две устройства. „Ћюбителите на качествените филми и сериали могат да се регистрират директно на www.hbogo.bg и да гледат богатото съдържание безплатно за 1 месец“, об€сн€ват от HBO Ѕългари€. —лед този промоционален период месечни€т абонамент за HBO Go е 9,90 лв.

ѕрочетете още: HBO Go вече се предлага като самосто€телен канал в »зточна ≈вропа

—ъщевременно онлайн услугата е достъпна и през редица кабелни оператори, но изисква абонатът да плаща месечна такса както за платена телевизи€, така и добавка за пакет от HBO канали, като в този случай месечната такса за HBO + HBO Go може да падне до около 4 лв.

"— разшир€ването на HBO GO като услуга с вариант за директен достъп улесн€ваме още повече потребителите да станат абонати на HBO. Ќовите ни зрители могат да очакват качествена селекци€ от международно признати заглави€ и европейски продукции на HBO - сериали и документални филми, в които компани€та инвестира посто€нно, за да отговори на очаквани€та на публиката в наши€ регион“, коментира ≈рве ѕа€н, главен изпълнителен директор на HBO ≈вропа.

јбонатите на HBO GO имат достъп и до местни продукции на HBO ≈вропа като “¬ сенките“ (–умъни€), “√ор€щи€т храст” („ехи€), „√лутница“ (ѕолша) и „«латен живот“ (”нгари€). Ѕогато качествено съдържание се предлага и в секци€та документалистика, включително сръбската продукци€ „ƒругата страна на всичко“, ко€то спечели гол€ма награда от ‘естивала за документално кино в јмстердам (IDFA) миналата седмица, коментират от HBO Ѕългари€.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
‘ирмите представ€т

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компани€та, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, за€ви ћартин –айхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас