“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | Ѕизнес
20 ное
2017
 
 

23 хил. души на изложението —»’–≈ 2017

3489 прочитани€

22 893 са посетили тазгодишното издание на изложението —»’–≈, което се проведе в »нтер ≈кспо ÷ентър от 8 до 11 ноември. Ќа него бе показано модерно оборудване за ресторанти, хотели и —ѕј, високи технологии и богата съпътстваща програма. —ъбитието, организирано от »нтер ≈кспо ÷ентър и Ќационалната јсоциаци€ ’отел –есторант  афетери€ (’о–е а), събра професионални кулинари, хотелиери и ресторантьори, които обмен€ха идеи, сподел€ха опит и се състезаваха.

—»’–≈ се проведе паралелно с изложени€та за хранително-вкусовата промишленост ћесомани€, ƒертът на мл€кото, Ѕулпек, —алон на виното и »нтерфуд & ƒринк. —»’–≈ предложи на посетителите професионално кухненско оборудване, софтуер, посуда, хотелска козметика и дизайнерски решени€.

23 хил. души на изложението —»’–≈ 2017

ѕрочетете още: Atos откри център за »“ компетенции в —офи€, удво€ва бро€ на служителите си

—поред органзиаторите —»’–≈ се е затвърдило като платформа за създаване на контакти, развитие на бизнеса и запознаване с новите технологии. ’отелиерите и ресторантьорите имаха на разположение качествени решени€ за услугите, които предлагат, а управителите на заведени€та можеха да се запозна€т с най-новите технологии, софтуерни решени€ и професионално оборудване, които могат да внедр€т в дейностите си. ”правители, собственици на търговски вериги и заведени€ и навлизащите в бизнеса проследиха актуалните тенденции и научиха подробности за бъдещото развитие на сектора.

¬ рамките на —»’–≈ 2017 се проведе втори€т кулинарeн форум GastronomiX. ѕрез втори€ изложбен ден бе излъчен победител€т в националната квалификаци€ Bocuse d’Or Ѕългари€ 2017 – шеф Ќикола Ќиколов. “ой ще представи страната ни на европейските квалификации в “орино и при успех ще отиде на големи€ финал в Ћион.

¬ лекциите на GastronomiX PRO български и световни авторитети в професионалната кухн€ и ресторантьорството предаваха знани€та си на младите си колеги. ѕрисъстващите имаха възможност да научат за тайните на различни храни и продукти и да се запозна€т с тенденциите в професионалната кулинари€.

«а първи път в рамките на изложението се проведе и събитието за храна и вино WiFo, на което бе споделено мнението, че в Ѕългари€ се повишава културата за консумаци€ на напитката.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден

“ехнически€т директор на компани€та е уверен, че публичните услуги н€ма да замен€т собствените сървъри.

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас