Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | ИТ проекти
14 ное
2017
 
 

SAP ERP 6.0 интегрира бизнес процесите в ДП „Пристанищна инфраструктура“

4717 прочитания
Страница 1 от 4

Анна Михнева-Натова, ръководител на проекта от страна на ДППИ, Ангел Забуртов, генерален директор на ДППИ, Димитър Геров, управител на

Интегрирана информационна система, базирана на SAP ERP 6.0, заработи в Държавното предприятие „Пристанищна инфраструктура“ (ДППИ), като тя обхваща всички бизнес процеси в предприятието и е интегрирана с останалите негови информационни системи. Проектът на стойност малко над 6,418 млн. лева се изпълнява от „Стемо“, като началото му бе обявено през юли миналата година. Финансира се от Европейския фонд за регионално развитие (4,56 млн. лв.) и от държавния бюджет на България (805 142 лв.) чрез ОП „Транспорт и транспортна инфраструктура” 2014 – 2020 г. Самото предприятие участва с малко над 1 млн. собствени средства.
Визитка на ИТ проекта

Име на проекта: Внедряване на SAP ERP в ДП „Пристанищна инфраструктура“

Възложител: ДППИ Изпълнител: Стемо

Прочетете още: Стемо и SAP споделиха опита си от внедряването на ERP в ДППИ

Стартиране/приключване на проекта: юли 2016 - януари 2017 г.

Бюджет на проекта : 6,418 млн. лв.

Категория: Транспорт и логистикаДП „Пристанищна инфраструктура“ управлява инфраструктурата на пристанищата за обществен транспорт с национално значение и предоставя услуги по управление на трафика и информационно обслужване на корабоплаването. Проектът е изпълнен, реализирана е цялата функционалност на SAP ERP, а потребителите са обучени да работят както с функциите на системата, така и с администрирането й, обяви на пресконференция генералният директор на ДППИ Ангел Забуртов.
1 234
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас