“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | Ѕизнес
31 окт
2017
 
 

» Google, и Apple отчитат засилен интерес към новите им флагмани

1926 прочитани€
—траница 1 от 2

 

ѕоръчките за смартфона Pixel 2 на Google в ден€ на пускането му са двойното повече от тези през 2016 г.  —нимка: PC World —јў

ѕоръчките за смартфона Pixel 2 на Google в ден€ на пускането му са двойното повече от тези през 2016 г. въпреки новините за засилено търсене на Apple iPhone X.

ѕрочетете още: Google: Ќ€ма проблем с екраните на Pixel 2 XL, но внас€ме модификации

Ўефът на Alphabet —ундар ѕичай сподели новината по време на об€в€ването на финансовите резултати на компани€та за третото тримесечие. —поред него ръстът на бизнеса се дължи отчасти и на маркетинговата стратеги€ за Pixel, включително решението за пускането му в повече страни и наличието му в повече търговски вериги.

—татистиката за продажбите се по€ви насред публикациите за проблеми с екраните на по-големи€ модел Pixel 2 XL, както и съобщени€та за необичайно силен интерес към нови€ флагман на Apple iPhone X, който тр€бва да бъде пуснат този уикенд.

ѕоказателите преди официални€ старт на продажбите сочат, че Apple ще дебютира с iPhone X с ограничени складови наличности. Ќо дори при очакван срок на доставката между 5 и 6 седмици, Apple об€ви пред CNBC, че първоначалното търсене от страна на клиентите на iPhone X е „невиждано досега“.

Apple подаваше данни за продажбите през първата седмица след пускането на нов модел iPhone, но спр€ тази практика след об€в€ването на iPhone 6S през септември 2015 г. ѕродажбите на 6S през първи€ уикенд достигнаха 13 млн., а до кра€ на декември общи€т брой на продадените апарати достигна 74,8 милиона.

¬се пак тр€бва да се види дали щатските оператори ще успе€т да се възползват максимално от новите устройства за „празничното“ преколедно пазаруване. “емпът на обнов€ване на крайните устройства се забави при всички мобилни оператори през третото тримесечие, тъй като потребителите чакаха по€вата на новите модели. AT&T об€ви 900 000 по-малко замени с по-нови модели спр€мо данните от предишната година, нивата на обнов€ване на устройствата при Verizon и T-Mobile също спадна значително.

1 2
Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
»“ ѕ–ќ≈ “ Ќј √ќƒ»Ќј“ј


—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
–агу –агурам, VMware: ћногооблачните среди са основна тенденци€–агу –агурам, VMware: ћногооблачните среди са основна тенденци€

–агу –агурам е оперативен директор във VMware, отговар€щ за продуктите и облачните услуги на компани€та. ¬ интервю за Computerworld той коментира кои са основните тенденции в областта на облачните услуги и какво ще донесе на клиентите...

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас