“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | ¬ести
30 окт
2017
 
 

ѕредстои изложението —»’–≈ 2017

3475 прочитани€

–ешени€ за хотели и ресторанти, както и други технологични предложени€ за хранително-вкусови€ сектора ще бъдат показани по време на изложението —»’–≈ 2017, което ще се проведе от 8 до 11 ноември в »нтер ≈кспо ÷ентър.

—ред т€х ще е система за софтуерно управление на търговски обекти. ѕрограмата е с единна инсталаци€ и чрез различни настройки се изгражда дизайн, подход€щ за съответни€ обект. “€ съдържа необходимите модули за управление на ресторанти, хотели, магазини за хранителни стоки, магазини за дрехи и обувки, борси за търгови€ на едро и други. 

—нимка от —»’–≈ 2016

ѕрочетете още: ¬исоки технологии и интегрирани решени€ на —»’–≈ 2017

Ќа изложението ще бъдат показани и високотехнологични решени€ за готвене. —ред т€х е системата VarioCooking Center multificiency, ко€то комбинира функциите на обръщателен тиган, казан за варене, фурна и фритюрник в един мултифункционален уред. ѕосетителите могат да откри€т и фритюрника под нал€гане BROASTER – с технологи€ за приготв€не на храните при контролирано нал€гане в херметична среда.

ƒруг интересен продукт е конвектоматът SelfCookingCenter. —истемата за готвене пече на грил, пържи, пече, задушава на пара, сотира, бланшира и пошира; освен това може и да комуникира с потребител€. ѕроизводител€т Rational предлага функци€ „ConnectedCooking“, чрез ко€то кулинарите могат да управл€ват всички свързани устройства бързо и лесно с помощта на компютър, смартфон или таблет. 

—»’–≈ се организира от »нтер ≈кспо ÷ентър и Ќационалната јсоциаци€ ’отел –есторант  афетери€ (’о–е а) и се провежда паралелно с изложени€та ћ≈—ќћјЌ»я, —¬≈“Џ“ Ќј ћЋя ќ“ќ, Ѕ”Ћѕ≈ , —јЋќЌ Ќј ¬»Ќќ“ќ и »Ќ“≈–‘”ƒ & ƒ–»Ќ .

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
‘ирмите представ€т

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
—ергей Ѕелоусов, Acronis: ќтвар€ме развоен център в —офи€—ергей Ѕелоусов, Acronis: ќтвар€ме развоен център в —офи€

—ингапурски€т специалист в областта на архивирането, възстанов€ването и защитата на данни създава свой гол€м инженерингов център в —офи€, в който до 2-3 години тр€бва да работ€т над 200 високовалифицирани специалисти. “ова об€ви главни€т...

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас