Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Решения за печат
26 окт
2017
 
 

Brother пуска нова икономична линия лазерни устройства

4112 прочитания

Японската компания Brother пуска на пазара нови лазерни устройства под името Toner Benefit. Първите две устройства от новата гама ще влязат в продажба още през ноември. Това ще са лазерният принтер HL-1222W и мултифункционалното устройство DCP-1622W. Двата модела имат еднаква скорост на печат от 20 стр./мин и поддържат безжична връзка. Те използват един и същи консуматив – тонер касета TN-1090 с капацитет до 1500 страници.

 

Brother пуска нова икономична линия лазерни устройства

Прочетете още: Нови бизнес принтери с удължен живот от Brother

 

Компанията ще следва модела на своята линия принтери Ink Benefit - използващи мастилено-струйна технология, и обещава новите устройства да работят с оригинални консумативи с много ниска цена. От Brother отбелязват, че така себестойността на всяка отпечатана страница ще стане няколко пъти по-малка в сравнение с тази при предлаганите в момента на пазара лазерни устройства.

„С новата серия Toner Benefit Brother променя концепцията при лазерните устройства. За нас е важно, че можем да предоставим на малкия бизнес устройства, които предлагат себестойност на печат от 3 стотинки на страница и то още в началния клас модели“, каза Ива Тотева, мениджър „Продажби и маркетинг“ в Brother България. „В съчетание с доказаната надеждност на нашите продукти при използване на оригинални консумативи това гарантира безпроблемен печатен процес на атрактивна цена“, добави тя.

Гаранцията, като при всички печатащи устройства Brother, е 3 години след онлайн регистрация.

Лазерният принтер HL-1222W ще се предлага на цена 189 лв. с ДДС, а DCP-1622W ще струва 279 лв. с ДДС. Тонер касетата TN-1090 ще се предлага за 44 лв. с ДДС.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Какви нови и интересни неща може да ни разкаже Пламен Боев от Елит Софтуер

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас