Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Фирмите представят
19 окт
2017
 
 

Dropbox Professional - в отговор на процъфтяващата гиг икономика

От компанията се надяват да се възползват от нарастващия брой специалисти на свободна практика

2383 прочитания

Dropbox представи пакет от продукти, насочени директно към бизнес потребителите на свободна практика, в отговор на набиращата скорост гиг икономика. Dropbox Professional обединява редица функции, които са на разположение на корпоративни клиенти, като например Smart Sync и поддръжка, както и новата функция Dropbox - Showcase.

1

Showcase позволява на потребителите да изтеглят съдържание от корпоративни страници с визуализирани ревюта, персонализирани оформления и надписи, а също така им дава възможност за мониторинг - кой следи, коментира или тегли файловете им.

"Работата става все по-гъвкава, тъй като обхватът на проектите, които разработчиците на свободна практика могат да поемат, се разширява. В този нов свят е от решаващо значение да се прави добро първо впечатление всеки път. Dropbox Professional дава на независимите специалисти нови начини да организират своя работен процес и да се открояват от тълпата, като им помага да споделят работата си по персонализиран начин, значително по-богат от електронната поща", смята Тод Джаксън, оглавяващ проекта на Dropbox.

Dropbox се надява да се възползва от нарастващия брой специалисти на свободна практика - архитекти, дизайнери, търговци и професионалисти в най-различни области, а към момента в световен мащаб има около 500 милиона регистрирани потребители.

Тери МакКлър, старши анализатор на ESG, смята, че ориентацията към самонаети специалисти ще помогне за диференциацията на Dropbox в изключително конкурентния пазар на облачни услуги за съхранение и споделяне на файлове, който включва играчи като Box, Egnyte и Google.

"Съперниците на Dropbox се развиват във всевъзможни посоки. Този ход не би имал смисъл за всички играчи на пазара, но за Dropbox той определено има”, категорична е тя.

Професионалното ниво на пакета е на разположение срещу 199 долара на година и предлага 1TB пространство за съхранение.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Сергей Белоусов, Acronis: Отваряме развоен център в СофияСергей Белоусов, Acronis: Отваряме развоен център в София

Сингапурският специалист в областта на архивирането, възстановяването и защитата на данни създава свой голям инженерингов център в София, в който до 2-3 години трябва да работят над 200 високовалифицирани специалисти. Това обяви главният...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас