Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Фирмите представят
19 окт
2017
 
 

Dropbox Professional - в отговор на процъфтяващата гиг икономика

От компанията се надяват да се възползват от нарастващия брой специалисти на свободна практика

1863 прочитания, 0 коментара

Dropbox представи пакет от продукти, насочени директно към бизнес потребителите на свободна практика, в отговор на набиращата скорост гиг икономика. Dropbox Professional обединява редица функции, които са на разположение на корпоративни клиенти, като например Smart Sync и поддръжка, както и новата функция Dropbox - Showcase.

1

Showcase позволява на потребителите да изтеглят съдържание от корпоративни страници с визуализирани ревюта, персонализирани оформления и надписи, а също така им дава възможност за мониторинг - кой следи, коментира или тегли файловете им.

"Работата става все по-гъвкава, тъй като обхватът на проектите, които разработчиците на свободна практика могат да поемат, се разширява. В този нов свят е от решаващо значение да се прави добро първо впечатление всеки път. Dropbox Professional дава на независимите специалисти нови начини да организират своя работен процес и да се открояват от тълпата, като им помага да споделят работата си по персонализиран начин, значително по-богат от електронната поща", смята Тод Джаксън, оглавяващ проекта на Dropbox.

Dropbox се надява да се възползва от нарастващия брой специалисти на свободна практика - архитекти, дизайнери, търговци и професионалисти в най-различни области, а към момента в световен мащаб има около 500 милиона регистрирани потребители.

Тери МакКлър, старши анализатор на ESG, смята, че ориентацията към самонаети специалисти ще помогне за диференциацията на Dropbox в изключително конкурентния пазар на облачни услуги за съхранение и споделяне на файлове, който включва играчи като Box, Egnyte и Google.

"Съперниците на Dropbox се развиват във всевъзможни посоки. Този ход не би имал смисъл за всички играчи на пазара, но за Dropbox той определено има”, категорична е тя.

Професионалното ниво на пакета е на разположение срещу 199 долара на година и предлага 1TB пространство за съхранение.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
ТОП100 НА ТЕХНОЛОГИЧНИТЕ КОМПАНИИ


Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Тод Англин, Progress:  София има страхотна общност от софтуерни разработчициТод Англин, Progress: София има страхотна общност от софтуерни разработчици

Конференцията DevReach се завръща в София, има месец до събитието, а всички билети вече са разпродадени, коментира главният евангелист на Progress.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас