“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | ¬ести
16 окт
2017
 
 

¬исоки технологии и интегрирани решени€ на —»’–≈ 2017

4450 прочитани€

¬соките технологии не подминават и сектора на хотелиерски€ бизнес, ресторантьорството, кетъринга и —ѕј оборудването, подчертават организаторите на 17-тото издание на изложението —»’–≈, което ще се проведе от 8 до 11 ноември в »нтер ≈кспо ÷ентър.

—ред представените на него решени€ ще е специално разработени€т за нуждите на малки фирми ERP софтуер SAP Business One, който ще бъде демонстриран от фирма „≈лтрейд“. —истемата обхваща много от фирмените дейности – финанси, логистика, операции, складови наличности, управление на взаимоотношени€та с клиентите. ѕриложението се адаптира и персонализира спр€мо нуждите на клиента. „рез него мениджърите получават ц€лостен контрол върху бизнес процесите, съобразен с най-добрите практики в управлението на малки и средни предпри€ти€ в ≈вропа и —еверна јмерика.

 адър от —»’–≈ 2016

ѕрочетете още: ¬еригата на доставките скъс€ва каналите за достъп до клиентите

ўе бъде показано и решение за следене на инвентарните наличности на базата на технологи€та за радиочестотна идентификаци€ (RFID). „рез него думата „инвентаризац舓, ко€то често е синоним на трудоемко занимание, отнемащо много време, вече ще означава нещо бързо и лесно.

¬ рамките на —»’–≈ 2017 отново ще се проведе кулинарни€т форум GastronomiX. »зложението ще бъде арена и на националните квалификации на най-престижното кулинарно състезание в света Bocuse d’Or. ¬ битка отново ще се впуснат кулинарите-професионалисти по време на кулинарното състезание UniChef.

—»’–≈ се провежда паралелно с изложени€ за хранително-вкусовата промишленост ћ≈—ќћјЌ»я, —¬≈“Џ“ Ќј ћЋя ќ“ќ, Ѕ”Ћѕ≈ , —јЋќЌ Ќј ¬»Ќќ“ќ и »Ќ“≈–‘”ƒ & ƒ–»Ќ .

—»’–≈ 2017 се организира от »нтер ≈кспо ÷ентър и Ќационалната јсоциаци€ ’отел –есторант  афетери€ (’о–е а).

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден

“ехнически€т директор на компани€та е уверен, че публичните услуги н€ма да замен€т собствените сървъри.

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас