“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | »“ кариера
11 окт
2017
 
 

Дƒни на кариератаУ отново ще представи възможности за работа в » “ сферата

2329 прочитани€

¬ъзможности за кариерно развитие в секторите »“, комуникации и аутсорсинг ще бъдат представени на традиционното пътуващо изложение ƒни на кариерата, организирано от Job Tiger. Ќачалото му ще бъде дадено на 12 октомври в залите на »нтерпред - —“÷ —офи€.

—ледващите спирки ще бъдат на 16 октомври в ѕловдивски ѕанаир,  онгресен ÷ентър и на 18 октомври в Swiss Belhotel – ¬арна. Ќачалото на всичките събити€ е в 10:00 ч. ¬ходът за всички посетители е свободен.

„ƒни на кариерата“ отново ще представи възможности за работа в » “ сферата

ѕрочетете още: –екорден брой компании на седмото издание на Дƒни на кариератаУ

»зложението се провежда за осми път и ще даде възможност на студенти и млади специалисти да се срещнат с компании-лидери в секторите »“, комуникации и аутсорсинг да откри€т своето ново работно м€сто или възможност за стажантска програма.  омуникаци€та е лице в лице и това помага на младежите да опозна€т организаци€та много по-лично, отколкото позвол€ва едно общуване по мейла, например.

—поред Job Tiger събитието се посещава от млади експерти и завършващи студенти, които са обучени в подход€щи за изложителите специалности и направлени€. ќт там отчитат, че повече посетители усп€ват да си намер€т работа през нашите кариерни форуми. “ова е и причината да се увеличава бро€т на фирмите изложители, които позиционират бранда си и по този начин откриват нови ценни кадри.

Ќа официални€ сайт на събитието е налице информаци€ кои компании са се записали за участие тази година. ќрганизаторите съветват посетителите да си набележат предварително онези, с които планират да разговар€т.

ќсвен изложбената част ще бъдат проведени и дискусионни палени, организирани от различни компании и насочени към определени теми. —тартът им ще бъде даден в 11:00 ч и в трите града.

ћоже да последвате събити€та в социалните мрежи:

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
»“ ѕ–ќ≈ “ Ќј √ќƒ»Ќј“ј


—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
–агу –агурам, VMware: ћногооблачните среди са основна тенденци€–агу –агурам, VMware: ћногооблачните среди са основна тенденци€

–агу –агурам е оперативен директор във VMware, отговар€щ за продуктите и облачните услуги на компани€та. ¬ интервю за Computerworld той коментира кои са основните тенденции в областта на облачните услуги и какво ще донесе на клиентите...

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас