“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | ¬ести
10 окт
2017
 
 

Atos откри център за »“ компетенции в —офи€, удво€ва бро€ на служителите си

4443 прочитани€

 јлександър √лавчев

√лобален »“ център за компетенции откри официално френски€т доставчик Atos в —офи€. –ешението за откриването му е взето в кра€ на 2016 г., след сключване на договор за партньорство с Coca-Cola Hellenic Bottling Company и придобиването на български€ интегратор “»нфопартнерс”. ѕо думите на –ууд де ∆онге, директор на центъра, след оценката на набора от умени€ в последната от споменатите организации и взаимоотношени€та ѝ с клиента (“»нфопартнерс” на практика представл€ва външен »“ отдел Coca-Cola HBC в 28 страни) е било преценено, че е удачно новото звено да бъде част от поделението на Atos в Ѕългари€.

–ууд де ∆онге

ѕрочетете още: Atos купува родната »нфоѕартнерс и прави местен център за услуги в ’¬ѕ

ќт там об€сн€ват, че нови€т »“ център за компетенции ще има ключово значение в развитието на капацитета и технологичната експертиза на Atos в индустри€та за производство на храни и напитки. «а нуждите му се предвижда през следващите н€колко години да бъдат наети допълнително 400 служители с експертен профил, с което ще бъде почти удвоен щатът на местното поделение на компани€та. 

Ќа официалното откриване на центъра за »“ компетенции присъстваха Ћил€на ѕавлова, министър на Ѕългарското председателство на —ъвета на ≈— 2018; ≈рик Ћьобедел, посланик на –епублика ‘ранци€ в Ѕългари€ и ”рсула ћоргенстерн, глобален директор “Ѕизнес и платформени решени€” в Atos. 

≈рик Ћьобедел и Ћил€на ѕавлова

ћоргенстерн определи центъра като уникален за компани€та. «а следващите н€колко години от там са си поставили за задача да увеличат десетократно бизнеса си свързан със SAP HANA (SAP системите са основната компетенци€ на придобитата “»нфопартнерс”). ѕо думите ѝ Atos възнамер€ва да комбинира компетенциите на сега открити€ център с индустриални€ си опит в областта на бързооборотните стоки и да създава за клиентите си решени€ и услуги за дигитална трансформаци€ в контекста на т.нар. »ндустри€ 4.0. 

√лобални€т »“ център за компетенции вече работи по проекти на клиента Coca-Cola Hellenic Bottling Company (CCHBC), една от най-големите бутилиращи компании на брандовете на The Coca-Cola Company.

”рсула ћоргенстерн

ћултимилионни€т петгодишен договор с между двете организации предвижда Atos да поеме изц€ло разработката и управлението на ключови »“ приложени€, които обслужват бизнеса на CCHBC. Atos възнамер€ва да играе ключова рол€ в подпомагането на бутилиращата компани€ при въвеждането на критични за бизнеса ѝ иновации. „рез т€х тр€бва да се ускори растежът на бизнеса на CCHBC, пускането на продукти на пазара, както и да бъдат оптимизирани »“ разходите.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
»нтервю

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
»ван √еоргиев, Kaufland Service: –азвитието е ключово за бизнеса ни»ван √еоргиев, Kaufland Service: –азвитието е ключово за бизнеса ни

ћарката  ауфланд е позната у нас с веригата си от хипермаркети. ћалцина обаче зна€т, че от Ѕългари€ се поддържат н€кои от нейните ключови системи, както и че тук се разработват перспективни технологии, които тепърва ще бъдат внедр€вани в...

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас